Paradise Hotel23. april 2010

Paradise-Nadialine: I seng med Anden

Amalie er ikke den eneste deltager, der kan vække de kendte mænds interesse
Anden har været i bukserne på Nadialine fra "Paradise Hotel"
Anden har været i bukserne på Nadialine fra "Paradise Hotel"
 Foto: Jacob Ljørring/ All Over

De unge og medieliderlige "Paradise Hotel"-deltagere søger ofte mod andre kendisser, når de selv er blevet stjerner på den røde løber. Men superbaben Nadialine, 22, havde allerede et hedt intermezzo med den landskendte komiker Anden, inden hun drog mod Mexico.

I sommeren 2009 mødte hun nemlig Anders Matthesen i det tyrkiske ferieparadis Alanya, og her indledte de en hed flirt.

Læs også: Paradise-Nadialine: Din for 28 millioner

- Han er egentlig slet ikke min type, og jeg ville aldrig vende mig om på gaden efter ham, men han har en fed personlighed, fortæller Nadialine til SE og HØR.

- En veninde og jeg kom en del på Palm Beach Club, hvor han optrådte, og han kiggede en del på mig på stranden dernede om dagen. En aften i byen fik jeg hans telefonnummer, og det endte med, at jeg skrev til ham.

Fik kærestebreve

- Derefter begyndte vi at flirte en masse på sms. Han lavede små kærestebreve til mig, og en aften skrev han, at han var gået ned til basketball-banerne bag scenen på beach club'en for at vente på mig.

Læs også: Paradise-Nadialine: Fortryder intet

- Jeg ville egentlig ikke, men jeg gik alligevel ned til ham, og så kyssede vi, afslører Nadialine, som understreger, at parret først havde sex, da de kom hjem til Danmark.

- Ja, da var vi sammen nogle gange, og han hentede mig også i byen for at køre mig hjem til sig på Frederiksberg. Men det ebbede ud. Han fik travlt med sin turné og havde dårligt tid.

Ingen kommentar

Anders Matthesen er som sædvanlig som en lukket bog, når det kommer til alt andet end sin karriere.

- Som altid kommenterer Anders ikke på sit privatliv. Men tak for muligheden, skriver hans manager - og nye kæreste - Cemille Rosenberg.

Læs også: Anders Matthesen: Hun skal vælte mig omkuldSponsoreret indhold