Paradise Hotel16. april 2010

Paradise-Nadia Line: Fortryder intet

Brunetten valgte penge frem for sin partner. Det kostede hende pladsen på hotellet, men hun ville ikke gøre noget om
Nadia Lines valg af en shoppetur frem for sin partner kostede hende pladsen på "Paradise Hotel", men hun ville ikke gøre noget om
Nadia Lines valg af en shoppetur frem for sin partner kostede hende pladsen på "Paradise Hotel", men hun ville ikke gøre noget om
 Foto: TV3

Nadia Line blev i aftes stemt ud af "Paradise Hotel" med partneren Mathias som bøddel. Fyren, hun havde valgt over Carlos, da hun traf beslutningen om at satse på en 10.000 kroners shoppingtur frem for den mørklødede tennistræner.

Læs også: Paradise-Carlos: Nadia Line er en tissemyre (link fjernet)
Valget af ussel mammon fik dog alvorlige konsekvenser, da Mathias valgte Marie frem for Nadia Line i parceremonien. Og et eller andet sted havde Nadia Line lugtet lunten, indrømmer hun nu.

- Da jeg tager valget om at tage på shoppingtur og smide Carlos ud, ved jeg, at det vil have betydning for parceremonien. Jeg tænkte "fuck, mand - nu fucker jeg det hele op". Så jeg vidste godt, at det ville få en slags konsekvenser. Men når man har taget et valg, kan man ikke lave det om.

- Jeg viste min gruppe, at de ikke kunne stole på mig. Havde jeg ikke gjort, som jeg gjorde, ville Marie nok have forsøgt at redde mig frem for Melissa. Men jeg tog chancen, fortæller Nadia Line.

Stjal parfumen

Og så er der historien med parfumen. På TV undrer Mathias sig over, hvor hans gave var blevet af. Men den havde Nadia Line snuppet. Det var der en klar årsag til, fortæller brunetten:

- Det var min måde at vise hævn på. Jeg gad ikke stå og lukke en masse ud oppe til ceremonien over for ham, men så stjal jeg bare gaven med hjem. Den gav jeg til min lillebror, hi-hi. Jeg synes ikke, Mathias havde fortjent den alligevel.

Læs også: Peter og Nicolai: Hulfætre (link fjernet)
- Jeg ved ikke, om jeg ville have valgt anderledes i dag. Nej, det ville jeg nok ikke. Jeg fortryder ikke. Der var så mange scenarier. Havde jeg valgt Carlos kunne jeg lige så godt være røget en uge eller to efter, så jeg foretrak den store oplevelse at shoppe for en formue.Sponsoreret indhold