Nyheder4. juni 2009

Anders Matthesen: Hun skal vælte mig omkuld

Den filmaktuelle stand-up-komiker er kæresteløs i øjeblikket, men vil gerne finde den eneste ene
Anders Matthesen er filmaktuel med "Sorte Kugler", der har premiere den 12. juni
Anders Matthesen er filmaktuel med "Sorte Kugler", der har premiere den 12. juni
 Foto: All Over

Anders Matthesen har en ny film klar. "Sorte kugler" har premiere den 12. juni. Derfor har den 34-årige stand-up-komiker givet sig tid til at lave et interview med Ekstra Bladet, hvor han fortæller en hel masse om sig selv og stort set ingenting om sin film.

I interviewet fortæller han blandt andet, at der ikke er nogen kæreste i hans liv - i øjeblikket. Han bliver så spurgt om han kunne tænke sig én.

- I perioder, ja. Men det skal jo ikke være ligesom med: "Vil du gerne have en hund?". Jeg tænker, at det skal være noget specielt. Det der med, at det kunne da være hyggeligt at have en at læne sig lidt op ad - sådan gider jeg ikke bruge andre mennesker (…) På den måde kan kærligheden godt være overvurderet, siger han og fortsætter:

- Men hvis der kommer en og vælter mig så meget omkuld, at jeg føler, at jeg ikke kan leve uden hende, så skal hun jo også være min kæreste. Hvis hun har lyst. Men ellers gider jeg ikke. Så vil jeg hellere være mærkelig og mig selv derhjemme i mine sutsko. Det er alle bedre tjent med, siger Anders Matthesen.


Sponsoreret indhold