"Paradise"-Michelle: Er jeg ynkelig?

Smukke Michelle Kusk fra Paradise Hotel 2016.

Smukke Michelle Kusk fra Paradise Hotel 2016.

Foto: Thomas Laursen

Hun var en af de mest populære piger i "Paradise Hotel" i 2016.

Tidligere på året skrev hun et blogindlæg, hvor hun fortalte, hvordan hun havde fået sit hjerte knust. Det har siden medført en del negative kommentarer på de sociale medier. 

Nu spørger hun så på sin blog, om hun er ynkelig.

- Jeg gav mig selv helt og aldeles, til et andet menneske. Jeg elskede ham, højere end jeg elskede mig selv. Jeg gav mig til ham, på godt og ondt. Viste mig selv, helt som jeg var. Med alle mine fejl. Åbnede mig, som jeg aldrig havde gjort før. Lavede om på mig selv for, at han skulle elske mig mere. Jeg blev til en person, jeg ikke var, i håb om hans kærlighed, skrev Michelle på sin blog i april. Her fortalte hun også, at da personen gik fra hende, gik hendes hjerte i utallige stykker

Men blogindlægget har altså siden givet hende en del negative kommentarer med på vejen, og dem vælger hun nu at kommentere.

- Jeg er godt klar over, at det virker ynkeligt udadtil, at dele et indlæg som det. Jeg er også helt klar over, at det ikke er jordens undergang! MEN det føles til tider sådan, når man står midt i det.
Jeg lavede på ingen måde indlægget for at få medlidenhed! Jeg lavede det for at bryde en grænse. For at vise dem der sidder i situationen, at de ikke er alene. Jeg er så skide træt af, at man skal svines til, hvis man viser at man ikke er ovenpå, skriver Michelle i sit nye blogindlæg
 
- Så er jeg sådan set skide ligeglad med, om jeg virker ynkelig, skriver Michelle videre i blogindlægget
 
Michelle har ikke valgt at fortælle, hvilken fyr det er, der har knust hendes hjerte, men hun har tidligere været sammen med to "Paradise Hotel"-fyre. 
 
De fleste, der har fulgt med i "Paradise Hotel", vil nok huske, at Michelle havde noget kørende med Patrick Brylov, da de begge deltog i "Paradise Hotel" i 2016. 
 
Tidligere i år var det så en ny "Paradise"-fyr, som Michelle valgte at kaste sin kærlighed på. Det var Anders, der vandt dette års "Paradise Hotel", der stjal Michelles hjerte, efter de havde mødte hinanden på Instagram
 
- Det er lidt en dårlig historie, for jeg er lidt en pussy i den historie. Michelle hun likede nogle af mine billeder, og jeg likede billeder tilbage. Jeg skulle nok have skrevet, det gjorde jeg ikke, jeg fangede ikke lige hintet, fortalte Anders til SE og HØR ved årets Reality Awards.
 
Forholdet mellem Anders og Michelle varede dog kun et par måneder. Efterfølgende forklarede Michelle til SE og HØR, hvorfor parret var gået fra hinanden.
 
- Det er slut. Og det var dumt at gå ind i noget på det her tidspunkt. Vi er ikke uvenner, vi har begge to indfundet os med, at vi ikke skal være sammen, fortalte Michelle til SE og HØR tilbage i marts
 
Du kan se flere billeder af Michelle Kusk i galleriet herunder

Michelle Kusk, Paradise Hotel, 2016

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close