Paradise-Michelle: Mit hjerte er knust

Smukke Michelle Kusk fra Paradise Hotel 2016.

Smukke Michelle Kusk fra Paradise Hotel 2016.

Foto: Thomas Laursen

Hun var med i "Paradise Hotel" i 2016, hvor hun blev en af de mest populære piger i sæsonen.

Men alt er ikke rosenrødt, selvom man er en smuk realitystjerne. Det fortæller Michelle Kusk nu i et blogindlæg med titlen "Mit knuste hjerte"

Her fortæller hun, at hun fortæller historien, fordi det at være ked af det ikke skal være et tabu. 

- Jeg gav mig selv helt og aldeles, til et andet menneske. Jeg elskede ham, højere end jeg elskede mig selv. Jeg gav mig til ham, på godt og ondt. Viste mig selv, helt som jeg var. Med alle mine fejl. Åbnede mig, som jeg aldrig havde gjort før. Lavede om på mig selv for, at han skulle elske mig mere. Jeg blev til en person, jeg ikke var, i håb om hans kærlighed, skriver Michelle på bloggen, og fortæller, at da personen gik fra hende, gik hendes hjerte i utallige stykker. 

Michelle mistede simpelthen lysten til det, som hun før havde elsket.

Men bruddet gjorde også noget godt for hende. Selvom det tog lang tid at komme dertil. 

- Da jeg mistede ham, mistede jeg mig selv. Jeg var intet uden ham. Så ikke nok med, at jeg skulle leve uden en jeg elskede så højt, skulle jeg også finde mig selv. Derfor blev jeg aldrig den samme. Jeg fandt aldrig helt tilbage. Hvilket i mit tilfælde var godt. Jeg er blevet meget mere selvsikker og lykkelig, skriver Michelle
 
Selvom Michelle er kommet videre, så er hun sikker på, at der aldrig kommer til at være en fyr som ham. 
 
- Men jeg kommer aldrig til at elske nogen, som jeg elskede ham. Ingen kan nogensinde knuse mit hjerte, som han gjorde. Jeg vil aldrig give mig selv, så meget til et andet menneske. Jeg vil vælge mig selv, før jeg vælger en anden.
Derfor har jeg mit store knuste hjerte, skriver Michelle, der også mener, at et knust hjerte viser, at man har haft noget, der var ægte og værd at savne. 
 
Hvem blogindlægget er skrevet om skriver Michelle ikke. Så det vides ikke, om det er en af de to "Paradise Hotel"-fyre, Patrick og Anders, som Michelle skriver om. 
Se flere billeder af smukke Michelle Kusk i galleriet herunder

Michelle Kusk, Paradise Hotel, 2016

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close