Paradise Hotel23. april 2010

Paradise-Marie: Vidste, jeg røg ud

Det virker som en overraskelse på skærmen, men den århusianske frækkert var overbevist om, at det var hendes tur til at forlade hotellet
Marie havde godt på fornemmelsen, at hun ville ryge ud
Marie havde godt på fornemmelsen, at hun ville ryge ud
 Foto: TV3

TV er ofte maskeret virkelighed. Tingene klippes, så det fremgår mest dramatisk og overraskende. Således også udsmidningen af Marie torsdag aften, hvor det så ud til at komme som en overraskelse for supertaktikeren, at hun må rejse hjem til Danmark.

Men sandheden er en anden. Faktisk var hun fuldstændig sikker på, at Peter og Mathias havde rottet sig sammen mod hende.

- Jeg havde set den komme. Jeg var dog ikke 100 procent sikker, men jeg havde det kraftigt på fornemmelsen. Man ser jo også på TV, at jeg tog at i Peter og Mathias for at høre, hvad fanden der foregik, siger Marie og fortsætter:

- Hvad man ikke ser, er, at jeg inden ceremonien snakker med Rasmus, Samantha og Josri om, at jeg godt ved, det er mig, som skal hjem.

Læs også: Paradise-Marie: Falske kys

Hun kan slet ikke forstå Peters ønske om hævn for, at Marie stod som hjernen bag Amalies exit et par dage før.

- Nej, for jeg havde fortalt Peter om mit valg på forhånd. Det viser de slet ikke på TV. I mine øjne havde Amalie haft sin chance på hotellet inden hun røg ud første gang.

Føler mig som en vinder

- Der var gået en måned, og i mellemtiden havde jeg jo lovet Melissa, at jeg ville tage mig af hende. Jeg kunne ikke se, hvorfor jeg skulle stikke Melissa i ryggen - og det sagde jeg også direkte til Peter inden, fortæller Marie.

Læs også: Paradise-Amalie: Jeg er kommet videre

- Hvordan var din tid på hotellet?

- Jeg var ikke så ærgerlig over at ryge ud for alt det, jeg ville opnå, fik jeg opnået. Alt, hvad jeg ville have på hotellet, fik jeg. Men jeg er overrasket over - når jeg ser det på fjernsynet her bagefter - at jeg faktisk havde så meget styr på tingene. For derinde følte jeg ofte panik og usikkerhed, fortæller Marie.

- Jeg føler mig allerede som en vinder. Jeg er skide ligeglad med penge og titler og sådan noget...

Sponsoreret indhold