Paradise-Amalie: Jeg er kommet videre

Amalie fra \

Amalie fra "Paradise Hotel" har tilgivet Marie for at smide hende ud

Foto: All Over

Tirsdag aften måtte en overrasket Amalie pludselig forlade "Paradise Hotel" for anden gang.

Hun blev offer for Maries ønske om at få hende ud, men den 18-årige Rungsted-godte nærer ingen former for had til hjernen bag sin egen udsmidelse.

Læs også: Paradise-Amalie: Jeg har kun onaneret med en gulerod

- Jeg regnede ikke med, at Marie var min veninde. Hun havde forandret sig rigtig meget anden gang jeg kom ind. Jeg snakkede næsten ikke med hende, og når vi endelig gjorde, var det med vrede miner. Jeg vidste godt, at hun ville have mig ud af hotellet, lyder det fra Amalie.

- Jeg er kommet mig over det. Jeg var ikke ligeglad dengang, men nu er det hele overstået og jeg er kommet videre. Jeg kunne ikke have gjort noget anderledes, og jeg vidste udmærket godt, at Marie ikke taktisk brød sig om mig anden gang jeg kom ind.

Min sidste chance

- Det var nederen at blive sendt hjem efter så få dage på hotellet. Jeg havde glædet mig i 2 uger til at komme tilbage og ventet i rigtig lang tid, fortæller Amalie, som i mellemtiden måtte opholde sig på et knap så luksuriøst hotel i Mexico.

Læs også: Paradise-Amalie: Folder sig ud

- Det værste var, at jeg vidste, hvad jeg skulle ud til. Jeg vidste, at jeg nok ikke fik nogen mulighed for at komme ind igen. Vidste, at jeg havde opbrugt den chance, lyder det fra Amalie, som altså endegyldigt er historie på "Paradise Hotel".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close