Paradise Hotel21. april 2010

Paradise-Marie: Falske kys

Tvillingen råsnavede med Rasmus i gårsdagens afsnit. Men lå der lyst eller taktik bag de mange tungeslaskere? Se svaret her
Marie kysser heftigt med Rasmus, men er det af lyst eller nød?
Marie kysser heftigt med Rasmus, men er det af lyst eller nød?
 Foto: Jacob Ljørring

Det er noget af et spil, der længe har kørt mellem Marie og Rasmus på "Paradise Hotel". Han har åbent givet udtryk for sine mange følelser for Marie, mens hun mere har brugt ham og hans tilnærmelser som led i et taktisk spil.

I går kyssede de så ekstra voldsomt ude i badet i en brandert for første gang, men også denne gang var det mest en del af spillet, fortæller Marie.

Læs også: Paradise-Rasmus: Vi har talt ud

- Rasmus havde rigtig meget at skulle have sagt inde på hotellet lige som jeg selv. Så det var en god idé for mig at være sammen med ham. Men jeg syntes altså også, at han var rigtig sød. Han er bare ikke rigtig min type, siger hun.

Kendte ikke hans følelser

Marie er rigtig ked af den måde, hendes skruppelløse spil bliver fremstillet på, når det kommer til romancen med Rasmus. Hun kendte nemlig ikke til de mange følelser, han gik rundt med inde på hotellet.

- Jeg vidste ikke, at han var så glad for mig. Han fortæller en del om det nede i sync-rummet, og han snakker også med de andre deltagere om det. Seerne ved jo besked - det kan jeg jo se på TV. Men jeg kendte altså ikke til omfanget af hans følelser dernede, siger Marie.

Læs også: Paradise-Rasmus: Line er god i sengen

- Havde du ageret anderledes, hvis du havde kendt sandheden?

- Ja, helt sikkert. Jeg er slet ikke typen, som er skide ligeglad med folk. Jeg havde nok skruet lidt ned for blusset, hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved nu. Jeg synes ikke alt det, jeg har gjort omkring Rasmus, blev gjort med måde. Jeg ønskede ikke bevidst at træde på ham, indrømmer Marie, som dog alligevel finder Rasmus lidt interessant.

- Jeg er fascineret af ham. Han er meget intelligent og klog på livet. Vi ligner hinanden meget på det punkt. Men kærestemæssigt er han langt fra sådan en type, jeg vil have...

Sponsoreret indhold