Paradise Hotel4. august 2017

"Paradise"-Lenny vil finde kærligheden på TV

Han er kun lige blevet single, men det holder ikke Lenny fra dette års "Paradise Hotel" tilbage fra at lede efter kærligheden igen - Denne gang på TV
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/lenny_paradis_hotel_deltagere-pg-623_0.jpg
 Foto: Peter Grosen

Han er kun lige blevet single, men det holder ikke Lenny fra dette års "Paradise Hotel" tilbage.

Den flotte Paradiso er nemlig allerede på jagt efter kærligheden igen, og denne gang skal det foregå på TV.

Det afslører han på Facebook.

- Hey piger (og drenge)... Philip og jeg har besluttet os for, at jeg skal have fundet mig en kæreste og derfor skal jeg på en røvfuld dates. Det eneste krav er bare, at du ikke er kedelig og du har lyst til, at det bliver optaget til et nyt program, så hvis du har et landbrug, er danmarksmester i thaiboksning eller er swingerklubbens dronning, skriver Lenny og skriver samtidig, hvordan man kommer i kontakt med ham, hvis man gerne vil på date.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var tidligere på ugen, at den tidligere paradiso Nathja afslørede, at hun og Lenny ikke længere var sammen.

- Jeg holder utroligt meget af ham, og det er ingen hemmelighed af han har betydet alt for mig den tid han har været i mit liv. Så pt er jeg ked af det over de ting der er sket, og da jeg er utrolig dårlig til at tage afsked, må i meget gerne lade være med at skrive til mig omkring ham, da jeg ønsker at komme videre i mit liv, skrev Nathja i et kort blogindlæg, hvor hun også skrev, at hun nu bare ville videre med sit liv.

Til Realityportalen.dk forklarede Lenny, at han ikke var klar til et forhold.

– Jeg er ikke klar på et fast forhold, som tingene ser ud lige nu, og det er synd for Nathja, at jeg bare går og spilder hendes tid, når hun vil mere end mig lige pt, fortalte Lenny til Realityportalen.dk. Noget tyder dog på, at det ikke er helt sandt, siden han nu igen leder efter kærligheden.

"Paradise Hotel"-fyre har ellers ikke været fremmede for Nathja. Kærligheden blomstrede nemlig mellem hende og Stolle, da de begge deltog i "Paradise Hotel" for fire år siden. Selvom Lenny ser hård ud udenpå, så er han faktisk en god fyr. Da "Paradise Hotel" løb over skærmen i foråret fortalte han blandt andet historien om, hvordan havde reddet en anden mands liv. – Der lå en mand i græsset. En ældre dame sad på hug ved siden af, og hendes mand gik rundt med en telefon for at få fat på en ambulance. Da jeg så Knud Erik, var han helt grå i hovedet og trak ikke vejret, så jeg begyndte med hjertemassage og kunstigt åndedræt, fortalte Lenny i april til SE og HØR.

Han fortalte også den tragiske historie om, hvordan han havde fundet sin far død, da han var bare 13 år gammel.

Du kan se flere billeder af Lenny i galleriet herunder

Lenny fra "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold