”Paradise Hotel”-Lenny: Reddede 54-årig direktørs liv

Lenny Pihl fra Paradise Hotel 2017 reddede Knud Eriks liv.

Lenny Pihl fra Paradise Hotel 2017 reddede Knud Eriks liv.

(Foto: Thomas Laursen)

Alt for Lenny! Direktør Knud Erik Christensen gentager ordene adskillige gange under interviewet med SE og HØR. Og med god grund.  

Den 31-årige gut fra Paradise Hotel 2017 er nemlig årsagen til, at Knud Erik i dag kan sidde storsmilende med familien omkring sig i rækkehuset i Nivå. 

Lenny Pihl Christensen fik bogstavelig talt banket liv i 54-årige Knud Erik igen, da han 2. august sidste år lå død i vejkanten på en mindre skovvej ved Nivå.

- Han brækkede tre ribben, men ér blevet tilgivet, griner Knud Erik.

Han og Lenny har efterfølgende fået et tæt forhold. 

Den charmerende drengerøv fortæller smilende om den ”grimme”, hvide BMW, der holdt i vejsiden med åben dør: 

– Der lå en mand i græsset. En ældre dame sad på hug ved siden af, og hendes mand gik rundt med en telefon for at få fat på en ambulance. Da jeg så Knud Erik, var han helt grå i hovedet og trak ikke vejret, så jeg begyndte med hjertemassage og kunstigt åndedræt, fortæller Lenny, der har mistet både sin far og farmor.

– Lenny er lidt som en ekstra søn. Eller måske en mellemting af bror og søn. Som udgangspunkt handler det om ubetinget kærlighed. Det, de (Lenny og hans ven, red) gjorde for mig, kan ikke andet end aftvinge dyb respekt og loyalitet. Det har påvirket mig dybt, fortæller Knud Erik.

Læs hele historien om Paradise-guttens heltemodige gerning denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close