Paradise Hotel31. juli 2017

"Paradise"-Lenny er blevet single

Det er slut mellem Lenny Christensen og den tidligere paradiso Nathja
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/lenny_paradis_hotel_deltagere-pg-623_0.jpg
 Foto: Peter Grosen

Det er ikke mange måneder siden, at Lenny fra dette års udgave af "Paradise Hotel" fortalte, at han var begyndt at se den tidligere paradiso Nathja.

Men det er slut nu, det fortæller Nathja på sin blog.

- Lenny og jeg er ikke sammen længere. Jeg ønsker ikke at hænge nogen ud eller noget andet, der er bare sket nogle ting som gør vi ikke længere er sammen, ses eller snakker sammen, skriver hun på bloggen.

Nathja skriver også, at hun nu bare ønsker at komme videre med sit liv.

- Jeg holder utroligt meget af ham, og det er ingen hemmelighed af han har betydet alt for mig den tid han har været i mit liv. Så pt er jeg ked af det over de ting der er sket, og da jeg er utrolig dårlig til at tage afsked, må i meget gerne lade være med at skrive til mig omkring ham, da jeg ønsker at komme videre i mit liv, slutter hun sit korte blogindlæg af med.

Til Realityportalen.dk forklarer Lenny, at han ikke er klar til et forhold.

– Jeg er ikke klar på et fast forhold, som tingene ser ud lige nu, og det er synd for Nathja, at jeg bare går og spilder hendes tid, når hun vil mere end mig lige pt, fortæller Lenny til Realityportalen.dk.

"Paradise Hotel"-fyre har ellers ikke været fremmede for Nathja. Kærligheden blomstrede nemlig mellem hende og Stolle, da de begge deltog i "Paradise Hotel" for fire år siden. Selvom Lenny ser hård ud udenpå, så er han faktisk en god fyr. Da "Paradise Hotel" løb over skærmen i foråret fortalte han blandt andet historien om, hvordan havde reddet en anden mands liv. – Der lå en mand i græsset. En ældre dame sad på hug ved siden af, og hendes mand gik rundt med en telefon for at få fat på en ambulance. Da jeg så Knud Erik, var han helt grå i hovedet og trak ikke vejret, så jeg begyndte med hjertemassage og kunstigt åndedræt, fortalte Lenny i april til SE og HØR.

Han fortalte også den tragiske historie om, hvordan han havde fundet sin far død, da han var bare 13 år gammel.

Du kan se flere billeder af Lenny i galleriet herunder

Lenny fra "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold