Paradise Hotel 25. maj 2010

”Paradise Hotel”: Tvillingerne smider tøjet

Se Marie og Mia folde sig ud i næsten ingenting

Det var ikke længe, at Marie fik lov at være sammen med sin tvilling Mia på "Paradise Hotel", men nu er pigerne tørnet sammen til en omgang kvalitetstid - uden ret meget tøj på de spinkle kroppe.

Det er drengerøvs-sitet connery.dk, som har talt tøjet af tvillingerne, og det er bestemt ikke noget skuffende syn, at se de identiske piger folde sig ud.


Mia i lilla-trusse og Marie i turkis (Foto: www.connery.dk)

Læs også: Paradise-Marie: Falske kys

Samtidig har Århusianerne svaret på, hvem af dem der er henholdsvis sødest og frækkest.

- Hvem er den sødeste?

- Jeg synes Marie er den sødeste, fordi hun er et meget omsorgsfuldt menneske, der altid tænker på andres ve og vel. Hun møder alle på sin vej med et smil, siger Mia.

- Mia er den sødeste, fordi hun går op i at tage sig af andre, hvilket afspejler sig i hendes job som pædagogmedhjælper. Hun er en god storesøster og en dejlig veninde. Mia har altid ild i røven og er altid frisk på sjov, lyder det rosende fra Marie.

Læs også: Paradise-Marie: Vidste, jeg ville ryge ud

- Hvem er den frækkeste?

Den frækkeste er helt sikkert mig. Udadtil, kan jeg godt virke genert til tider og måske endda også lidt usikker, men jeg er bestemt ikke sådan, hvis man fanger mig på tomandshånd. Og så synes jeg også, at jeg er den pæneste af os, den mest charmerende og den med de frækkeste tatoos, fastslår Mia, som dog møder modstand fra sin tvilling.

- Jeg er den frækkeste af os fordi jeg efter min egen mening er kønnere og lidt mere charmerende, smiler Marie.

Se mange flere frække fotos af tvillingerne på connery.dk.

Sponsoreret indhold