Reality-fighten forsætter: Paradise-Caroline raser over Fie

Foto: All Over

Der har længe været kold luft imellem dem – og torsdag aften blev den kolde luft iskold.

Dramaet mellem reality-rivalerne Caroline og Fie nåede torsdag aften således nye højder, da der ifølge Fie udbrød slåskamp mellem de to under snigpremieren på den 13. sæson af ”Paradise Hotel”.

Dagen derpå har Caroline således postet et vredt opslag på sin Facebook-profil, hvor hun afviser, at hun forsøgte at ende i håndgemæng med sin reality-rival:

- Tingene efter snigpremieren på Paradise endte lidt kaotisk i går, og i følge Fie Laursen har vi i går været oppe og slås. Én ting er at skændes, men jeg kunne aldrig finde på at lægge en hånd på hende.

- Én ting er at jeg ikke har lyst til at være i fysisk kontakt med hende, da man ikke ved, hvor hun har haft sin krop/hænder sidst, men mest fordi, at jeg ikke er typen der slås. Jeg er træt af Fie og træt af hendes evige løgne og træt af, at hun craver så meget for fame, at det er på min bekostning. Derfor bliver det her mit sidste opslag om hende, skriver en vred Caroline på Facebook, inden hun kommer med sin version af, hvad der skete torsdag aften efter snigpremieren i Imperial:

- Fie står og galer som en sindssyg efter mig inde på Enzo (HIVE's) på vej ud til toiletterne, hvor jeg vælger at gå forbi og ignorere hende, fordi jeg synes, at vi begge skulle have en god aften. Derefter vælger hun i hendes frustration over min manglende opmærksomhed at kaste en drink udover mig, hvor jeg så vælger at kaste en drink tilbage - hvilket selvfølgelig heller ikke er okay. Derefter tog jeg hjem. Så hendes overdramatiserende udsagn er på ingen måde korrekt. Jeg ved, at Fie pt. prøver at få medierne til at lave en artikel om det, (Surprise, pressetid, yaaaas), men da jeg hellere vil glide i en lort i Fies fake chanel sneakes end at ende i en artikel med hende igen, så vil jeg i denne anledning give hende et shoutout. SÅ GÅ IND OG FØLG FIE PÅ INSTAGRAM: Fielaursenofficial, lyder budskabet fra Caroline.

Fie har selv omtalt episoden på sin Instagram-profil, hvor hun delte en video fra festen, hvortil hun skrve:

- Når man råber 'gå' tusinde gange, men man har en lille bygningsfejl der gør man ikke forstår en hentydning og vil slåes for de flasker man ikke har råd til, som man prøver at nasse fra hende man forleden svinede til for seksualitet, abort og blåt hår.

Du kan se den pågældende video herunder:

Og her kan du se endnu flere billeder fra selve festen i Imperial:

Premiere på Paradise Hotel i Imperial i februar 2017 (selve festen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close