Paradise-Caroline: Fie, du er mere ynkelig end Donald Trump!

Caroline og Fie er ikke ligefrem på julekort for tiden - men hilsnerne flyver alligevel rundt...

Caroline og Fie er ikke ligefrem på julekort for tiden - men hilsnerne flyver alligevel rundt...

Foto: All Over Press

Efter fredagens realityawards er rivaliseringen imellem de to realitypiger Fie Laursen og Caroline fra Paradise blusset gevaldigt op.

Fie Laursen sprang (ikke for første gang) ud som lesbisk i forbindelse med showet. Efterfølgende gav Caroline hende en ordentlig sviner i et interview, og søndag lagde Fie så en lang video op på sin Youtubekanal, hvor hun fortæller råt for usødet, hvad hun mener om den sag.

Det finder Caroline sig naturligvis ikke bare i, og derfor har hun mandag aften lagt en lang post op på facebook, hvor hun ’takker for opmærksomheden’ og går i dybden med, hvorfor hun blev så træt af bloggeren i fredags.

Blandt andet mener hun ikke, at Fie selv har forstået, hvorfor hun vandt de priser, hun fik.

- "Årets bedste bemærkning” vandt du ja, men det er jo ikke fordi, at det er troværdigt, men fordi det mega ironisk, at DU om nogen kommer med den udmelding "fra nu af vil jeg være ærlig". Jeg ville bare lige forklare dig det, for du har tydeligvis ikke fanget ironien i din nominering i første omgang. Selv tak, skriver Caroline på facebook, og mener heller ikke, at Fie er så moden, som hun selv angiver:

- Så var der lige din modenhedsprædiken på scenen. Den tale er mere ynkelig end Donald Trumps valgtale til præsidentvalget.

Du kan læse hele facebookposten her:

 

Du kan se Fie Laursens video, som Caroline svarer på her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close