Paradise Hotel11. december 2016

Paradise-Caroline: Fie Laursen er verdens absolut største løgner

Krigen mellem Fie Laursen og Caroline Petersen er ikke slut endnu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline-haaner-mathias.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Den seneste uge har budt på krig i realityland. Det hele startede, da Fie Laursen skrev et blogindlæg, hvor hun sendte en sviner afsted mod Caroline Petersen.

- Jeg synes det er rigtig synd at gøre sig selv kendt som en billig pige i håb om at blive kendt og bryde tabuer som hun siger, for jeg synes godt man kan bryde tabu’er uden at udstille sig selv som Dildo-pigen og lave grin med at man opføre sig som en ’slut’, skrev Fie i sit blogindlæg.

Sidenhen svarede Caroline igen med en video, hvor hun fortalte, at hun følte sig mobbet af Fie.

Videoen fik endnu en gang Fie Laursen til at sende en sviner afsted mod Caroline, der nu både blev kaldt uintelligent og uden situationsfornemmelse.

Og nu har Caroline så svaret igen. Det har hun gjort på et af SE og HØRs opslag på Facebook.

- Hun er verdens absolut største løgner. INTET af det hun udtaler passer, INTET. Hun ved godt, at ingen kan lide hende, efter den video, jeg lavede til hende, og nu prøver hun desperat at få mig ned med nakken igen ved at lyve. Jeg gider ikke at falde ned på hendes barnlige niveau. Jeg lytter ikke til en pige, der siger, at jeg ingen intelligens har, når hun ikke engang selv har taget en 9. klasse, skriver Caroline i kommentaren.

Paradise-pigen har da også en lille besked til Fie. For Caroline gider faktisk ikke mere.

- Kære Fie. Denne gang vælger jeg at være den voksne og lade den ligge her. Jeg ved godt, at du ville have mig til at køre den længere, da du mangler opmærksomhed. Men jeg har ikke brug for at lyve for hele DK, ligesom du har. Utroligt at intet i dit blogindlæg er sandt, men okay det undrer vel heller ikke nogen efterhånden, slutter Caroline af.

Selv skriver Fie Laursen, at hun er taget til Tyskland for at slipper for noget af alt det drama, der har været.

Du kan se opslaget, som Caroline kommenterede på herunder

Se flere billeder af Caroline i galleriet herunder

Caroline Petersen fra Paradise Hotel på Amager Strand 2016

Sponsoreret indhold