Paradise Hotel11. marts 2010

Paradise-Carlos: Svin mig bare til

Den spøjse, nyankomne fyr ved godt, at han kan virke lusket. Læs hvorfor her
Carlos indrømmer, at han kan være lidt sær
Carlos indrømmer, at han kan være lidt sær
 Foto: TV3

Man skulle næsten tro, der var ankommet en mandlig pendant til Amalie på "Paradise Hotel" i skikkelse af Carlos. I hvert fald bedømt på de reaktioner, han har fået på blandt andet Facebook og i andre debatfora, hvor folk tager sig til hovedet over de ting, han siger, og de ting, han gør.

Selv ved Carlos godt, at han kan have dén effekt på folk.

- Jeg var ret mærkelig inde på hotellet forstået på den måde, at folk ikke vidste, hvor jeg var henne. Jeg lavede nogle anderledes og skøre ting, man ikke normalt ser på TV, men det falder helt naturligt for mig. Jeg er sgu lidt mærkelig.
Men jeg gjorde det med vilje. Dels for at folk ikke skulle føle sig for sikre på mig, men også fordi, jeg godt kan lide at skille mig ud og være anderledes, fortæller Carlos, der i øvrigt har beskyldt Amalie for at lyve.

- Jeg kan godt forstå, at de andre deltagere føler sig irriterede og udtaler sig lidt negativt om mig inde i sync-rummet (hvor man sidder alene og taler til kameraet, red.). De synes, jeg er lidt skummel og er en lusket type. Det er fair nok, at de gerne vil svine mig til. Men det var jeg ligeglad med, da jeg var på hotellet. Da tænkte jeg, at de kunne kysse min røv, griner Carlos.

Hvad sker der lige med dit alterego, "Iceman"?

- Ha-ha, jeg skaber en ny figur inde på hotellet. En person, som er noget ud over det sædvanlige. Det er befriende, når man ser de samme kedelige typer hele tiden svare på de samme kedelige spørgsmål. Jeg svarer helt anderledes. "Iceman" er et slags psykologisk eksperiment for mig - på en sjov måde, siger Carlos.


Sponsoreret indhold