Paradise Hotel6. marts 2010

Paradise-Amalie: Helt til grin

Aldrig før har en deltager i ”Paradise Hotel” været genstand for så meget latterliggørelse, som den 18-årige brunette
Amalie er gennem det seneste par uger blevet gjrot til grin i forskellige medier - nu er der lavet en sang
Amalie er gennem det seneste par uger blevet gjrot til grin i forskellige medier - nu er der lavet en sang
 Foto: Niels S. Andersen

For 6. gang ruller reality-serien "Paradise Hotel" over de danske TV-skærme, men det er første gang, at en enkelt deltager allerede fra start har gjort sig så uheldigt bemærket, at hun nærmest er blevet folkeeje.

Der er tale om den veldrejede brunette Amalie på 18 år, som især kan takke sine manglende sprogkundskaber for den megen opmærksomhed.

Det har blandt andet gjort hende til den mest omtalte deltager i Facebook-gruppen "Priceless Pardise 2010-citater", hvor over 50.000 danskere morer sig over forskellige ting, der er sagt i reality-showet.

Hendes mundheld har også bragt hende forbi Casper Christensens talkshow "Aloha" til en omgang russisk roulette, efter hun beskyldte en af de andre deltagere for at "klæde sig ud som en russisk roulette".

Amalie er også nærmest et fast indslag i satireprogrammet "Live fra Bremen", hvor hun ofte spilles af Christiane Schaumburg-Müller.

Og nu er seneste skud på stammen af hyldester til Amalies gevaldige ordforråd kommet. Det er en sang, der hedder "Årstiderne skifter" og er blevet til på baggrund af Amalies udtalelser om at have sex i "Paradise Hotel".

- Vi lever i år 2010 trods alt, altså det ville være noget andet, hvis det var år 2002. Men årstiderne skifter hele tiden, lød det fra Amalie i sidste uge.

Hør sangen her:
Det rører mig ikke


Amalie er godt klar over, at hendes sprogkundskaber ikke er helt i top.

- Jeg er ikke så god til at formulere mine ord, når det er, at jeg snakker nogle gange. Og det skal der ikke lægges skjul på, for det har jeg det egentligt fint med ,fordi der er så mange andre ting, jeg er god til, har Amalie sagt i "Paradise Hotel".

Derfor griner brunetten også bare med, når folk prøver at gøre hende til grin. Hun har endda meldt sig ind i Facebook-gruppen "Priceless Pardise 2010-citater", hvor hun er en ivrig læser af de mange kommentarer, har hun fortalt i et interview med "Boggie".


Sponsoreret indhold