Paradise Hotel14. april 2010

Paradise-Carlos: Nadia Line er en tissemyre

Den mørklødede særling blev brutalt ofret for ussel mammon og materielle goder. Her et halvt år efter har han stadig ikke raset ud, og opfordrer sin bøddel til at holde sig væk
Carlos er stadig rasende på Nadia Line
Carlos er stadig rasende på Nadia Line
 Foto: TV3

Man skulle tro, at Carlos "The Iceman" havde haft masser af tid til at sunde sig over sin - vil nogen mene - dybt uretfærdige udstemning i går aftes, hvor Nadia Line valgte 10.000 kroner, en shoppingtur, en Karen Millen-kjole og et par Gucci-solbriller frem for sin værelseskammerat.

Men nej. Efter at have set afsnittet, hvor han må forlade "Paradise Hotel", er alle de vrede følelser kommet op i hidsigproppen igen.

- Jeg var meget overrasket, da hun meldte sit valg ud ovre i Mexico. Jeg havde ikke lugtet lorten. Jeg er irriteret over, at det skulle være sådan en ubetydelig lille tissemyre, som skulle afslutte det hele for mig. Jeg var så pissed, og jeg kunne have sagt mange onde ting om hende, da vi stod der til ceremonien, fortæller Carlos i dag til seoghør.dk.

Læs også: Paradise-Carlos: Svin mig bare til

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6carolosnadialinemyretek-jpg.jpgHan erkender, at det er fremragende TV. Men at det lige skulle være ham, som blev offer for en twist, irriterer ham grænseløst. Og han advarer Nadia Line: Hun skal ikke komme for tæt på ham lige nu.

- Ja, hun skal nok ikke komme hen til mig det næste stykke tid. Fuck, hvor har jeg meget vrede. Jeg har da sagt hej til hende og været på job med hende, men nu hvor jeg har set afsnittet igen, er jeg vred. Jeg brækker mig over det, lyder salutten fra Carlos, inden han fortsætter svadaen:

- Jeg tænker, at hvis det kun er materielle goder, hun går op i, så har hun ikke mange værdier her i livet. Det gør hende ikke smukkere på nogen måde. Det var også så dumt af hende at gøre, for hun ødelagde fuldstændig gruppen med sit valg.

- Og så kunne jeg slet ikke klare tanken om, at mine største konkurrenter Rasmus og Peter skulle videre i Paradise, mens jeg selv måtte tage hjem. Det var et nederlag. På grund af en skide "wanna be Pretty Woman"!

Læs også: Paradise-Samanta: Foretrækker dyresex frem for Carlos

Sponsoreret indhold