Paradise-Samanta: Foretrækker dyresex

Samanta foretrækker dyresex frem for lagengymnastik med Carlos

Samanta foretrækker dyresex frem for lagengymnastik med Carlos

Foto: Jacob Ljørring

Det fyger med verbale bredsider deltagerne imellem i årets "Paradise Hotel". Mange af dem er udtalt til kameraet i det såkaldte "sync-rum", hvor deltagerne mutters alene ytrer sig til kameraet om livets gang og de andre deltagere.

Det betyder, at deltagerne ikke hører, hvad de andre har sagt om dem, før de er hjemme i Danmark og ser afsnittene på TV ligesom alle andre dødelige. Samanta måtte således vente til i går aftes med at høre, at Carlos udtalte sig negativt om hende. Han sagde: "Jeg ville hellere stikke mine nosser i en tornebusk end knalde med Samanta".

Vi giver Samanta ordet:

- Ha-ha. Der er sgu ikke en chance for, at Carlos ville få lov til at stikke sin pik op i mig. Det generer mig på ingen måde, at han siger, som han gør. Jeg griner bare lidt af det. Jeg ville hellere knalde med et æsel, lyder salutten fra 23-årige Samanta.

Hun kunne ikke helt tage Carlos' mærkelige spil ovre på hotellet i Mexico. Men herhjemme har hun intet imod ham.

- Jeg synes, han er en flink fyr nu. Men derinde var han det mest underlige væsen, der kunne gå på 2 ben. Han spillede meget underligt og kunne vist ikke rigtig selv finde ud af, hvad han ville. Han kunne aldrig rigtig begrunde, hvorfor han valgte, som han gjorde, siger Hillerød-pigen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close