"Paradise"-babes kæreste død: Han blev kun 31 år

Foto: TV3

"Paradise Hotel"-deltageren Kimie Kristiansen gennemlever lige nu sit livs værste mareridt. 

Mandag døde hendes kæreste igennem flere år nemlig.

Det var dagen før hans 32 års fødselsdag. 

Det skriver Kimie på sin Instagram-profil.

Lasse, der var far til Kimies to børn, Cody og Mika, døde mandag.

På Instagram tager Kimie afsked med kæresten igennem flere år. 

- I dag ville du være fyldt 32 år, idag er det 9 dage siden jeg sidst har set dig i live og snakket med dig. Tak fordi at jeg har måtte være din kæreste, tak fordi du har elsket mig ubetinget, tak fordi du lod mig elske dig. Tak fordi at jeg blev mor til dine drenge og forhelvede hvor jeg nok skal passe på dem. Er ked af du ikke får set dem vokse op, men jeg lover dig de aldrig får lov til at glemme hvem du var og hvor højt du elskede dem, skriver Kimie til en lang rækkede billeder af kæresten, der leger med sine to drenge. 

Du kan se Kimies opslag hendes Instagram-profil her.

Kimie og Lasse nåede at få fem år sammen, inden han mandag gik bort. 

- Efter næsten 5 år, med rigtige mange opture og sikkert ligeså mange nedture, så glemmer jeg aldrig da jeg mødte dig for første gang, jeg var solgt og vanvittig forelsket i dig med det samme. Du kunne altid få mig til at smile og grine og det var uden tvivl også en af dine bedste egenskaber - du kom altid med en dumsmart bemærkning, og fik folk i godt humør, skriver Kimie til sit opslag.

Det er mindre end et år siden, at Kimie fødte parrets andet barn, sønnen Cody. 

Kimie var med i "Paradise Hotel" tilbage i sæson 10, der blev sendt på TV i 2014. Her var hun med i 17 afsnit af det populære realityprogram. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close