Paradise Hotel1. januar 2019

Afsløring: Sean vender tilbage på "Paradise Hotel"

I den seneste udgave af "Paradise Hotel" blev Sean Bornkessel smidt på porten, fordi han havde en kæreste hjemme i Danmark. Ifølge SE og HØR's oplysninger dukker han dog op på hotellet igen, når det vender tilbage senere på året
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171118_tsl_ph_2018_startcast_0063.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sean Bornkessel blev smidt ud på røv og albuer i 2018-udgaven af "Paradise Hotel".

Det viste sig nemlig, at han havde et forhold til en pige hjemme i Danmark. Og det må man jo ikke, når man er med på "Paradise Hotel".

Nu tyder alt dog på, at Sean har fundet vej tilbage til hotellet i Mexico.

Flere kilder fortæller nemlig til SE og HØR, at han er en del af castet, når realityprogrammet vender tilbage på skærmen i 2019.

Det var under en parceremoni i sidste års udgave af "Paradise Hotel", at Sean blev smidt ud af hotellet.

For hvad der først lignede en udsmidning af Katrine, blev lynhurtigt ændret, da Rikke proklamerede, at der var en gæst på hotellet, der ikke var single.

- Det er ikke helt slut endnu. Man må ikke have en kæreste. Jeg kan ikke have en gæst, der ikke er single, sagde Rikke, lige inden hun smed Sean på porten.

Han var nemlig den gæst, der ikke havde været ærlig. Han havde nemlig en pige hjemme i Danmark.

Sådan er reglerne

Efter Seans udsmidning forklarede TV3 til SE og HØR, hvorfor det var, han var blevet smidt ud.

- En af reglerne er jo, at man skal være single, når man er med i programmet og melder sig til det og er inde i huset. Når vi finder ud af, at der er et parforhold, så er vi jo nødt til at tage action på det, fortalte TV3-redaktør Mads Lindemann til SE og HØR.

Det var produktionsselskabet Mastiff, der producerer "Paradise Hotel", der opdagede, at Sean ikke var single.

- Selvom deltagerne bliver castet og de kommer med, så bliver der jo stadig holdt øje på de sociale medier, fordi Mastiff har en helt fantastisk castingafdeling. Det tager jo lidt tid, for vi skal være 100% sikre på, at det er rigtigt. Vi konfronterer selvfølgelig Sean med det, og så går han selv til bekendelse med det, fortalte Mads Lindemann ligeledes. - Jeg forstår godt TV3's beslutning, sagde Sean efterfølgende, men han bedyrede samtidig, at han faktisk ikke var i et forhold, da han blev smidt ud af "Paradise Hotel". - Jeg blev smidt ud af "Paradise Hotel", fordi jeg har haft en kæreste. Vi havde været kærester i fire år, og så gik vi fra hinanden langt tid inden, at optagelserne til "Paradise Hotel" startede, fortalte Sean efterfølgende i en video på YouTube.

Parret fortalte dog ikke til nogen, at de var gået fra hinanden, derfor var der mange, der kontaktede produktionsselskabet bag "Paradise Hotel", da det kom frem, at Sean var en af deltagerne i årets program.

Nu tyder alt dog på, at han har fået styr på sine romantiske forhold, og han endnu en gang indtager "Paradise Hotel".

Sponsoreret indhold