Amanda taler ud efter utroskab

Amanda Mogensen.

Amanda Mogensen.

Foto: Thomas Laursen

Tidligere i dag kom det frem, at Mikkel Søndergaard og Amanda Mogensen fra dette års udgave af "Ex on the Beach" var gået fra hinanden, efter hun havde været ham utro. 

Nyheden kom i et langt indlæg på Instagram, hvor Mikkel fortalte om sin beslutning.

- Amanda og jeg har slået op, det er grundet at Amanda har været mig utro, og har løjet om det i en måned, skrev Mikkel blandt andet på Instagram.

Det kom dog ikke som en overraskelse for Amanda, at Mikkel ville skrive et langt indlæg om hendes utroskab på det sociale medie.

- Han sendte mig den først, så det går nok. Jeg gjorde det jo også, fortæller Amanda og henviser til dengang hun annoncerede, at hun havde slået op med Mikkel, fordi han havde været hende utro. 

Til SE og HØR indrømmer Amanda da også, at der er noget om snakken. Hun har nemlig været sammen med en anden fyr. 

Ja, jeg har været sammen med en anden, men Mikkel og jeg var ikke kærester på det tidspunkt. Vi blev enige om, at vi stadig var sammen og ikke så andre, men vi var ikke kærester, forklarer Amanda. 

- Jeg stod i den situation, at jeg vidste ikke om at jeg elskede mikkel, eller om jeg elskede tanken om at være sammen med Mikkel, uddyber realitybaben.

- Det har været en enkelt gang, og jeg har slet ikke lavet noget andet udover den ene gang, forklarer hun yderligere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Mikkel og Amandas forhold har været fyldt med op- og nedture. (Foto: Krestine Havemann)

Det var Mikkel selv der konfronterede Amanda med utroskaben, men til at starte med benægtede hun, at det skulle være sket. 

- Jeg havde holdt det skjult i et stykke tid. Jeg skulle have sagt det selv, så havde det være bedre. Jeg tænkte bare lyv, lyv, lyv, benægt, benægt, benægt. Jeg var egoistisk, fortæller Amanda til SE og HØR.

Men skal i være sammen igen?

- Det håber jeg, lyder det fra Amanda.

Da Mikkel tidligere på året havde været Amanda utro, gik de igennem en længere periode, hvor de forsøgte at klinke skårene. Her brugte Amanda meget tid på at genopbygge sin tillid til Mikkel.

Hun er parat til at gå igennem det samme igen, for at han kan få genopbygget sin tillid til hende.

- Jeg er ligeglad med hvor lang tid det kommer til at tage, hvis det er det, der skal til, så gør jeg det gerne, lyder det fra Amanda. 

Mikkel og Amanda fandt sammen, da de begge var en del af "Ex on the Beach". 

Siden har deres forhold været igennem flere op- og nedture. Nu er de så igennem endnu en nedtur. 

Læs mere om de største realitystjerner hver uge i SE og HØR. Køb et abonnement her! 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close