Paradise Hotel15. april 2010

Paradise-Amalie: Jeg var så naiv

Den 18-årige superbabe indrømmer, hun fremstår dum, fordi hun ikke gennemskuer Peters løgne om hans mange sexeskapader med Melissa
Amalie troede på, at Peter og Melissa ikke havde knaldet. Nu føler hun sig dum
Amalie troede på, at Peter og Melissa ikke havde knaldet. Nu føler hun sig dum
 Foto: Niels S. Andersen

Det er, så man som TV-seer nærmest får ståpels og krummer tæer. For mens Amalie har været ude af spillet, har Peter knaldet på kryds og tværs med Melissa.

Det ved alle seerne, men Amalie selv aner det ikke, og det får hende til at fremstå snotdum på skærmen, alt imens Peter konstant og selvsikkert stopfodrer hende med løgne, fortielser og søforklaringer til den store guldmedalje.

Læs også: "Paradise Hotel": Hvad nu Peter?

- Jeg stolede altså ikke 100 procent på ham, vil jeg sige. Jo, i starten gjorde jeg, men jeg kunne hurtigt mærke, at der var noget helt galt. Men da Peter havde været loyal over for mig hele tiden, og jeg troede, de andre ville ødelægge vores forhold inde på hotellet ved at skabe splid, mistænkte jeg ham ikke for noget, fortæller Amalie til seoghør.dk.

Jeg virker dum

Hun kan godt se, hun virker dum, fordi hun ikke gennemskuer Peters løgne.

- Jeg er naiv, da jeg kommer ind. Men jeg bliver også fremstillet pisse naivt, siger Amalie.

- Hvad tænkte du, mens du var sendt ud af hotellet?

- Jeg gjorde mig en hel masse tanker. Havde Peter været sammen med nogen? Hvad lavede han mon? Men jeg tænkte også, at når jeg kom ind igen, skulle jeg lave mit spil om og spille mere taktisk med færre følelser involveret.

Læs også: Pelle Hvenegaard: Pillede på Paradise-Amalie

- Hvordan var det at komme ind igen?

- Det var rystende. Bogstaveligt talt. Jeg rystede rigtig meget, da jeg gik rundt på værelserne og sagde hej. Og så blev jeg så genert, da jeg så Peter igen. Det var nærmest som om, jeg så ham for første gang, siger Amalie.


Sponsoreret indhold