Pelle Hvenegaard: Pilfinger

Pillede Pelle Amalie mellem benene midt på et diskotek?

Pillede Pelle Amalie mellem benene midt på et diskotek?

Foto: All Over

By-gængere i Københavns natteliv fik sig én på opleveren, da "Dagens mand"-værten Pelle Hvenegaard og Amalie Szigethy fra "Paradise Hotel" forleden tørnede sammen.

Det udviklede sig nemlig meget hurtigt til en mere end almindeligt heftig affære mellem den 34-årige TV-vært og den 16 år yngre realitystjerne midt på diskotek K3.

Læs også: Paradise-Amalie: Folder sig ud

Ud over kys og kælen "så det ud, som om Pelle Hvenegaard gav hende finger". Det beretter forbavsede øjenvidner.

- Det skete ca. 4-5 gange, og det var tydeligt, at hun ikke havde trusser på. Efter den første tur "dernede" sad Pelle endda og slikkede på sin lillefinger, fortæller øjenvidnet til SE og HØR.Nægter fingeren

Konfronteret med historien erkender Amalie, at Pelle var ude på lir. Men hun mener ikke, hun selv indbød til noget, og fortæller, at hun forsøgte at stoppe ham i at gå hele vejen.

- Jeg var rigtig fuld, og det er rigtigt, at jeg kyssede lidt med Pelle i løbet af aftenen. Han er vild med mig, og han har skrevet en del til mig, siden vi mødtes første gang til Danish DeeJay Awards. Rigtig søde ting, siger Amalie og uddyber:

- Og ja, han sad med hånden mellem mine lår, men han gav mig ikke finger. Det er virkelig dårlig stil at gøre sådan noget på et diskotek. Jeg sad altså og tog hele tiden hans hånd væk dernedefra, siger Amalie - men medgiver, at hun ingen trusser havde på under den hvide kjole.

Tog hjem sammenPelle Hvenegaard mener heller ikke, at han har været en pilfinger:

- Jeg var fuld og kan ikke rigtig huske noget fra den aften. Måske har jeg gjort det for sjov, siger TV-værten, som dog indrømmer, at han tog Paradise-baben med hjem.

Læs også: "Paradise Hotel": Hvad nu, Peter?

- Jeg kan bekræfte, at hun overnattede hos mig. Men vi havde ikke sex. Hun sad bag på min cykel. Det har sikkert været et ømt syn. Måske er det derfor, den er så ekset i dag. Tak fordi, du opklarede det for mig, klukker TV-værten.

Sex, nej tak

På "Paradise Hotel" er Amalie ikke kendt for at afvise et knald, men Pelle Hvenegaard skal ikke regne med, at det lykkes for ham at komme i bukserne på hende.

- Pelle er da sød, men når jeg kigger ind i hans øjne, er der ingen følelse i dem. Pelle er lidt en fissekarl, og han er lidt for gammel til mig, fastslår Amalie

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close