Paradise Hotel9. marts 2010

Paradise-Amalie: Husker intet

Den 18-årige babe kan ikke fremkalde i erindringen, om hun har kysset med den nye deltager
Amalie aner ikke om hun og Carlos har kysset
Amalie aner ikke om hun og Carlos har kysset
 Foto: Niels S. Andersen/Jacob Ljørring

Efter at have slået sig løs og vist sig frem på de hotteste klubber i København siden hun knap var gået ud af folkeskolen, kender 18-årige Amalie Szigethy stort set alle ligesindede festaber fra nattelivet.

Og i afsnittet i går, hvor Carlos entrerede "Paradise Hotel" sammen med konkurrenten Carl Johan, kom det frem, at Amalie selvfølgelig også kender Carlos.

I programmet nægter hun, at hun skulle have haft noget kørende med Carlos. Men tilbage i Danmark siger hun nu, at hun faktisk ikke rigtig kan huske det. Og hendes hukommelse har det jo med at svigte, når hun har drukket - som dengang hun fik børstet tænder halvnøgen i badet.

Helt blank

- Hi-hi, jeg er faktisk usikker på, om jeg har været sammen med ham. Jeg har været rigtig fuld de gange, jeg har festet med ham. Jeg tror, jeg måske har kysset med ham i en brandert på et diskotek engang, fniser Amalie kådt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6amalieogcarlostek-jpg.jpgInde på hotellet fortæller hun dog ikke nogen om sin tvivl - af taktiske årsager.

- Jeg lyver om det nede på hotellet. Jeg kan ikke helt huske hvorfor, men jeg ville nok bare ikke gøre min partner Peter jaloux. Jeg ønskede ikke at gøre ham bange ved at sige, at jeg måske havde en fortid med Carlos.

- Men én ting, jeg i hvert fald husker, er, at vi har festet i byen gennem et halvt år dengang jeg var 15-16 år. Vi kom de samme steder, havde samme omgangskreds og kom ofte til at sidde ved de samme borde, hvor vi stod og drak af den samme sprutflaske og sådan, fortæller Amalie.

Sponsoreret indhold