Paradise-Amalie: Jeg var så stiv

Amalie hævder, at hun ikke kan huske episoden i badet med Marie

Amalie hævder, at hun ikke kan huske episoden i badet med Marie

Foto: Jacob Ljørring

Tandbørstning blev til vandbørstning, da Marie og Amalie gik i pjatteaktion i gårsdagens afsnit af "Paradise Hotel".

Efter en ganske våd aften gik de 2 veninder nemlig i bad sammen, og pludselig lå Marie oven på Amalie, alt imens hun børstede tænder på den barbrystede, 18-årige Kokkedal-tøs med vandet rindende over sig.Da seoghør.dk ringer til Amalie for en kommentar, har hun endnu ikke set afsnittet, og hun kan ikke huske nogen detaljer fra den aften overhovedet.

- Ej, viser de det på TV. Hi-hi, fedt. Jeg var simpelthen så stiv den aften. Jeg kan ikke rigtig huske noget. Og jeg husker slet ikke, hvorfor jeg får børstet tænder af Marie, siger Amalie og famler i sin svækkede hukommelse.- Det er vist noget med, at jeg har brækket mig lige inden. Derfor beslutter jeg mig for, at jeg vil have et bad. Og jeg skal selvfølgelig også have børstet tænder - hvilket Marie så åbenbart klarer. Men jeg kan overhovedet ikke huske det, lyder det fra en fnisende Amalie, som ikke har haft problemmer med at huske de gange, hun og Peter har haft sex på hotellet.

Det kan være, at de screendumps, du kan se i forbindelse med denne artikel, hjælper lidt på hukommelsen hos pigebarnet ...


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close