Olivia Salo og Emil Olsen taler ud om mobning på "Paradise"

Trofaste “Paradise”-seerne har naturligvis ikke kunne undgå at bemærke diverse nyheder om et helt nyt “Paradise”-koncept.

Ingen er længere sikret overlevelse ved den ugentlige partnerceremoni, paradisoerne kan danne par på tværs af køn – og det er ikke længere et krav at være single for at deltage i programmet.

Artiklen fortsætter under billedet …

Emil Olsen og Olivia Salo byder velkommen, når den nye sæson "Paradise" har premiere den 24. maj. Foto: Kaspar Wenstrup

Der er heller ingen tvivl om, at de to “Paradise”-værter Olivia Salo og Emil Olsen, som i sidste sæson havde deres værtsdebut, er ovenud begejstrede for de nye tiltag, vi om ganske få uger vil se, når første sæson af “Paradise” får premiere.

Men ikke nok med, at værterne mener, de nye tiltag er både “vidunderlige” og “woke”, så er der også andre ting, der er virkelig væsentlige:

– Der har været nogle tendenser, hvor jeg faktisk har set tydelige tegn på mobning – og hvis det bliver displayet ud til alle, som ser “Paradise”, så tror de, at det er det, de også gerne må gøre ude i den virkelige verden, forklarer den ene halvdel af værtsparret, Olivia Salo, til SE og HØR om de tidligere sæsoner af realityhittet.

De to “Paradise”-værter forklarer videre, at der stadig er diskussioner, drama og intriger i de luksuriøse omgivelser i Mexico, men at det hele er "mere konstruktivt".

Se videoen, hvor Olivia Salo og Emil Olsen fortæller om forskellen på de tidligere og den kommende sæson af “Paradise”.

Første sæson af realityhittet har premiere den 24. maj på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close