Paradise Hotel 28. april

Kæmpe twist i ny sæson af "Paradise": Ingen er sikret overlevelse

Nyhederne om store ændringer i realityhittet vil ingen ende tage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når den nye sæson af “Paradise” har premiere den 24. maj, er der umiddelbart vendt op og ned på alting.

For ikke nok med, at titlen på programmet ikke længere er “Paradise Hotel” – men således blot “Paradise” – så er der altså også andre væsentlige ændringer, som i den grad kommer til at spille en rolle i realityprogrammet.

Det velkendte hotel i Mexico er skiftet ud, og den nye lokation ligger på den mexicanske riviera mellem Puerto Vallarta og Manzanillo.

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

Herfra har deltagerne således udsigt til havet, sandstrand og palmer, så langt øjet rækker.

Det nye hold paradisoer skal dog ikke nødvendigvis finde sig alt for godt til rette i de nye omgivelser. Ingen kan nemlig længere føle sig sikre i “Paradise”.

Mens vi i de tidligere sæsoner uge for uge skiftevis har set henholdsvis de mandlige og kvindelige paradisoer været sikret overlevelse, bliver det ikke tilfældet i den nye sæson.

Alt er fremover oppe i luften ved partnerceremonien, og kun nogle har gjort sig fortjent til en stol og kan fortsætte i konkurrencen om den store pengepræmie på 500.000 kroner.

Helt overordnet lyder det:

– Ingen stol, ingen plads på “Paradise”.

Noget tyder dog på, at der dog fortsat er velkendte elementer af det ugentlige ritual.

Hvis der står flere paradisoer bag en person med en stol, skal en (eller flere) forlade “Paradise”. Og det er naturligvis paradisoen, der har gjort sig fortjent til en nu meget eftertragtet stol, der får lov at bestemme, hvem der skal forlade de luksuriøse omgivelser i Mexico.

Både navnet og konceptet har således ændret sig, når første sæson af "Paradise" har premiere på Viaplay den tirsdag den 24. maj.

Se videoen, hvor “Paradise”-værterne Emil Olsen og Olivia Salo forklarer de nye regler, ovenfor.

Sponsoreret indhold