"Paradise"-værter Olivia Salo og Emil Olsen om nyt koncept: Det er på tide

Om ganske få uger har den nye sæson “Paradise” endelig premiere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I månedsvis er der blevet teaset for den nye omgang “Paradise”, som lader til at blive væsentlig anderledes, end vi tidligere har været vant til.

Ændringerne for det helt nye koncept er mange og byder blandt andet på nye regler for den ugentlige partnerceremoni, kønsneutralitet og separate senge på værelserne.

Derudover er det ikke længere et krav et være single for at deltage i realityhittet, der desuden også har ændret programnavn og således skrottet den ellers velkendte “hotel”-del.

Artiklen fortsætter under billedet …

Olivia Salo og Emil Olsen blev nye værter for "Paradise" i 2021.

Olivia Salo og Emil Olsen blev nye værter for "Paradise" i 2021.

(Foto: NENT Group)

Det er anden gang, at Olivia Salo og Emil Olsen skal styre slagets gang på "Paradise". Foto: NENT Group

Modtagelsen af det nye koncept har været blandet. Men de to værter, Olivia Salo og Emil Olsen, der havde deres debut som “Paradise”-værter i sidste sæson, er ovenud begejstrede:

– De nye tiltag er fuldstændig vidunderlige. Det kunne ikke være mere passende, at vi i 2022 endelig begynder at følge med tiden på realityfronten, forklarer Olivia Salo til SE og HØR og kalder det nye “Paradise” for “woke”.

– Man kan se en repræsentant for alle, der kommer med i programmet – både på de nye deltagere, det er blevet kønsneutralt – det er sgu egentlig meget rart, lyder det videre fra den ene halvdel af værtsduoen.

Emil Olsen er rørende enig med sin medvært og mener desuden, at den nye omgang “Paradise” har fået tilføjet lidt ekstra krydderi.

Noget, som selvsagt kun gør programmet bedre, mener han.

Se videoen, hvor Olivia Salo og Emil Olsen sætter ord på, hvad de i virkeligheden mener om det spritnye “Paradise”-koncept, øverst i artiklen.

Første sæson af “Paradise” har premiere den 24. maj på Viaplay.

Nu er det afsløret: Her er startcastet i den nye sæson af "Paradise"

Sponsoreret indhold