Paradise Hotel 4. juni 2019

Ny fyr indtager "Paradise Hotel" med STOR magt

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" får den nye fyr Frederik en farlig magt, som Sarah for alt i verden forsøger at få indflydelse på.
Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" checker den nye deltager Frederik ind på hotellet. Og det gør han med en stor magt, som kan få stor betydning for de andre deltagere på hotellet. 

Sarah, der vandt Miss Paradise, er sendt på date med Frederik - og hun er tilstede, da han får sin magt. 

- Kære Frederik. Du må låse dig med en af hotellets piger. Lige på og hårdt. 

Og det falder bestemt ikke i god jord hos den smukke brunette, at han nu skal låse sig med et par. 

- Jeg har det ret stramt over, at Frederik selv skal tage denne her beslutning om, hvem han vil stå med til parceremonien. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sarah gør mere eller mindre alt, hvad der står i hendes magt for, at Frederik ikke låser sig med hende, Anne eller Camilla - på den måde står den store gruppe fortsat stærkt. 

- Jeg har det lidt mærkeligt med, at jeg skal råde Frederik til, hvilken pige han skal vælge. Men det er rigtigt vigtigt for mig, at han ikke vælger mig, Camilla eller Anne, siger Sarah. 

Sarah forsøger at få indflydelse på Frederiks store magt (foto: TV3) 

Men Frederik lader ikke til at være så nem at overbevise om, at han skal vælge til Sarah og den store gruppes fordel. 

- Jeg tror, at Sarah siger nogle ting til mig for at manipulere min valg, for hun ved godt, hvad der er bedst for hende og hendes gruppe i forhold til, hvad jeg vælger

Og da Sarah så spørger Frederik, hvad han egentligt tænker, lader det ikke til, at hun får det svar, hun håber på. 

- Jeg tænker bare lidt at smadre det hele og vælge dig eller - nu kan jeg ikke huske, hvad hun hedder mand - Camilla, for at skabe lidt drama og få gang i den, siger Frederik. 

Hvad Frederik vælger, kan du se i aftenens afsnit af "Paradise Hotel", som sendes på TV3 klokken 22:00. Indtil da kan du møde hotellets nye fyr Frederik herunder: 

Sponsoreret indhold