Divaer i junglen 4. juni 2019

Nynne Larsen er blevet single

"Divaer i Junglen"-deltageren Nynne Larsen har i to år været sammen med sin kæreste Tobias. De to er nu gået fra hinanden
Foto: Kaspar Wenstrup

Danskerne fik for alvor stiftet bekendtskab med Nynne Larsen, da hun deltog i det netop overståede "Divaer i Junglen". Hun har dog længe været en del af reality-verdenen.

I lidt over to år har den storbarmede TV-diva dannet par med sin kæreste Tobias. Men det forhold er nu slut.

Det skriver Nynne på sin Instagram-profil, hvor hun også fortæller lidt om årsagen til bruddet.

- Efter 2 gode år er Tobias og jeg gået fra hinanden. Det har været en fælles beslutning og faktisk ikke noget helt nyt. For jer er det - men det er et stykke tid siden beslutningen er blevet truffet, indleder Nynne Larsen sit opslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Nynne Larsen med sin nu ekskæreste Tobias til premieren på "Divaer i Junglen" (Foto: Kaspar Wenstrup)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I gennem længere tid har Nynne Larsen været et velkendt ansigt i reality-verdenen, hvor hun især er gode venner med Maja Bebe fra "Paradise Hotel". 

Nu har hun så for alvor fået sit helt eget gennembrud, da hun nåede hele vejen til sidste afsnit af "Divaer i Junglen". Men den optur skal hun altså nu nyde som single og ikke sammen med Tobias.

- Jeg er sikker på at nogen af jer måske har været i et forhold, hvor der er gået for meget hverdag i den, og det samme skete for os. Det falder mig naturligt at dele det her med jer, når jeg mener tid er, - af den simple årsag at jeg deler det meste andet med jer, skriver Nynne til sine næsten 40.000 følgere på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Hele "Divaer i Junglen"-holdet samlet til premieren (Foto: Kaspar Wenstrup)

Gennem hele opslaget, som helt sikkert har været hårdt at skrive, virker Nynne meget afklaret. Samtidig sætter hun stor pris på sin mange følgere, som selvfølgelig skal have det at vide.

Nynne og Tobias boede sammen og havde også hunden Theo. Både hvad angår bopæl og kæledyr har den nyudklækkede realitystjerne dog en plan.

- Jeg er flyttet ud til min mor, og har taget Theo med mig, da han er min hund. Der er no bad feelings, og nu ved i det, slutter Nynne sit opslag af.

Se Nynne Larsen fortælle om oplevelsen ved at være med i "Divaer i Junglen":

Sponsoreret indhold