Paradise Hotel10. maj 2017

Anna Due om "Paradise"-venskaber: Man tror de varer ved, men det gør de ikke

Det er efterhånden fire år siden, at Anna Due var med i "Paradise Hotel", og selvom der var 32 deltagere med i sæsonen, så er det kun en lille håndfuld, som Anna stadig har kontakt med i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/s73837_landscape_ge.jpg
 Foto: TV3

Det er fire år siden, at Anna Due var med i "Paradise Hotel", og selvom der var 32 deltagere med i sæsonen, så er det langt fra alle, som hun stadig taler med den dag i dag.

Det afslører baben selv på sin blog, hvor hun fortæller, at det kun er en lille håndfuld af de andre gæster, som hun har kontakt med.

Faktisk er det kun fire gæster, som hun stadig har kontakt med. Det er Martin, Malene, Alexander og Steven.

bloggen giver hun også en forklaring på, hvorfor det lige netop er de fire, som hun stadig har kontakt til.

Den første er måske lige til. Hun har nemlig sønnen Villian sammen med Martin.

- Han er faren til mit barn og derudover en ven, så vi snakker sammen til dagligt, vi har vores små latterlige skænderier engang imellem, men vi bliver hurtigt venner igen, skriver Anna på bloggen.
Malene, der ligesom Anna var en del af startcastet, er også en af dem, som Anna stadig har kontakt med. - Hun er stadig en af mine bedste veninder og det tror jeg altid hun vil være – vi er der altid for hinanden, i tykt og tyndt. Desværre bor Malene i København, så jeg ser hende ikke så tit, men vi snakker ofte i telefon! I nogle perioder hver dag inden sengetid, men hun arbejder meget pt, så det er når hun lige har tid, skriver Anna. Derudover har hun også kontakt med Alexander og Steven. Begge fyre er nogle, som Anna ved, at hun altid kan ringe til, hvis hun har brug for at snakke.
Se flere billeder af Anna Due i galleriet herunder

Anna Dues bryster

Sponsoreret indhold