Paradise Hotel4. november 2016

Grædefærdig Anna Due deler hjerteskærende video

Realitystjernen har fundet en sag, der står hendes hjerte nær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due_0.jpg
 Screendump: YouTube

Realitystjernen Anna Due har i et nyt blogindlæg delt en hjerteskærende video, hvor tårerne får frit løb.

Anna har nemlig fundet en blog, der hedder www.nordformaelkevejen.dk, hvor en mor, der ligesom Anna Due har en søn på to år, skriver sine tanker.

- Forskellen på hendes blog, og min blog, er, at jeg skriver om min søn, der er to år og er i live, og hun skriver om sin søn, der er to år, og som er død, fortæller Anna Due i videoen, mens tårerne presser sig på.

- Og nu kommer det sygeste. Hendes søn er død ved, at hendes ekskæreste kvalte ham. Jeg kan slet ikke læse det, for jeg relaterer det til Villian, og jeg får dumme scenarier i hovedet, fortæller Anna.

Anna Due fortæller også, at hun har lavet videoen, så flere kan blive opmærksomme på kvinden og den indsamling, der er oprettet til fordel for hende.

Inden den tidligere Paradiso lagde videoen op på sin blog, var hun i tvivl om, om det var det rigtige at gøre. Mest fordi hun bliver så ked af det af at tænke på det.

- Jeg bliver ked af ved tanken om, at det skulle ske ved mit eget barn eller ved mig selv, fortæller Anna ligeledes i videoen.

Du kan se billeder af Anna Due og sønnen Villian i galleriet herunder

Se Anna Dues video i bunden af artiklen

Anna Due og Martin med sønnen Villian

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold