Paradise Hotel8. juni 2018

Paradise-Fie: Lenny giver mig et kørekort

Fie blev smidt ud af Lenny i denne sæson af "Paradise Hotel", og som et plaster på såret har årets vinder lovet at betale for Fies kørekort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fielenny.jpg
 Foto: TV3 og Thomas Laursen

Lenny løb med historiens største pengepræmie i dette års "Paradise Hotel"-finale, og vinderen kommer til at dele en smule ud af de 500.000 kr - og det kommer hans veninde Fie til gode.

Lenny smed Fie på "Paradise"-porten, da han tidligere på sæsonen valgte flirten Nadja over hende i en af sæsonens mest spændende parceremonier.

Fie havde tidligere hjulpet Lenny med at blive på festhotellet, så hun var mildest talt ret træt af, at Lenny valgte Nadja over hende.

Men nu har Fie altså fået et lille plaster på såret af Lenny. Det afslørede hun selv til "Paradise Hotel"-efterfesten.

- Lenny har tilbudt at betale mit kørekort. Han ved, jeg har ønsket mig et kørekort i rigtig lang tid, og det har han tilbudt at betale. Han er min "bror", han er min bedste ven, og han ved godt, det er et lille plaster på såret. Så selvfølgelig har han tilbudt at betale et kørekort for mig. Det er jeg bare super taknemlig for, fortæller Fie til SE og HØR.

Fie og Lenny har tidligere fortalt, hvordan deres forhold er nu efter dramaet i "Paradise Hotel", og nu, hvor Lenny betaler Fies kørekort, ser det ud til, at stridsøksen helt er begravet mellem de to venner.

Se hele interviewet med Fie her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold