Paradise Hotel12. april 2018

Lenny reddet af Fie: Hun var et godt kort at have på hånden

Lenny og Fie kendte hinanden hjemmefra, og det blev Lennys redning i aftenens afsnit af "Paradise Hotel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fielenny.jpg
 Foto: TV3 og Thomas Laursen

Det kom som et chok for de andre deltagere på "Paradise Hotel", da det ved aftenens parceremoni kom frem, at Lenny og Fie kendte hinanden hjemmefra Danmark.

Lenny har nemlig både været kæreste med Fies søster og med Fies gode veninde.

Lenny kan godt huske, hvad han tænkte, da han så Fie første gang inde på hotellet.

- Da jeg så Fie, der fik jeg sgu optur på, det var klart en redning for mig og Fie, hvis vi skulle få brug for det. Jeg var ikke i tvivl om, at det var et godt kort at have på hånden, fortæller Lenny til SE og HØR.

I modsætning til Fie, så syntes Lenny dog ikke, at det var svært at holde deres relation hemmelig inde på hotellet.

- Jeg synes ikke, at det var så svært at holde det hemmeligt derinde. Det er svært at spotte sådan noget, hvis man ikke rigtigt ved det, siger han.

At Fie i aften valgte ham frem for sin partner Mads, var også noget der betød rigtigt meget for Lenny.

Men han slår dog fast, at han nok alligevel havde overlevet, hvis han havde valgt at stille sig bagved Tine, som det oprindeligt var planen.

- Jeg havde haft klaret den alligevel, for så havde jeg stillet mig ved Tine. Men jeg vidste ikke rigtigt hvor jeg havde Mathias, så derfor turde jeg ikke at stille mig ved Tine, fortæller Lenny om, hvorfor han alligevel ikke stod sammen med Isac bagved Tine.

Se klippet, hvor Lenny og Fie fortæller, hvordan de kender hinanden, herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Allerede da Fie checkede ind på "Paradise Hotel", fortalte hun til SE og HØR, hvor dejligt det var at se et velkendt ansigt på hotellet.

- Det var superdejligt at se ham derinde. Det var meget rart, at der var en man kendte hjemmefra så man ikke var så meget på udebane, fortalte hun.

Selvom de to altså kendte hinanden hjemme fra Danmark, så slog Fie dog fast, at hun ikke var klar over, at Lenny ville være at finde på hotellet igen i år.

- Jeg vidste ikke, at han var derinde, jeg vidste at han havde været med året før. Det er virkelig sjovt, det var virkelig et tilfælde, fortalte hun.

Du kan se flere billeder af Lenny i galleriet herunder

Lenny fra "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold