Paradise Hotel 25. maj 2018

Fie smidt ud af Lenny: Jeg har stadig ikke tilgivet ham

Det blev en dramatisk parceremoni, da Lenny her til aften skulle vælge mellem veninden Fie og flirten Nadja
Foto: TV3 og Thomas Laursen

Det var en af årets mest spændende parceremonier, der her til aften løb af stablen på "Paradise Hotel".

Fordi Cecilie havde besluttet, at Jonas skulle sidde over ved parceremonien, havde Nadja ikke nogen partner, og derfor endte hun med at stille sig bagved Lenny, der allerede havde Fie stående bag sig.

Og så var det op til Lenny at beslutte, om han ville beholde veninden Fie, som han allerede kendte hjemme fra Danmark, eller om han ville beholde sin Paradise-flirt Nadja.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste ende endte Lenny med at vælge Nadja, selvom Fie tidligere på sæsonen havde reddet Lennys røv.

At Lenny på den måde kunne tage røven på Fie, havde hun aldrig set komme.

- Jeg havde det sindssygt dårligt med at blive forrådt af Lenny. Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har følt mig så svigtet, som jeg gjorde lige der. Det havde jeg aldrig nogensinde forventet, han kunne gøre imod mig, slet ikke når han har kendt mig så mange år, og ved at Paradise altid har været min drøm, fortæller Fie til SE og HØR.

At hun tidligere havde hjulpet Lenny, da hun skulle vælge mellem Mads og Lenny, var hun ret træt af.

- Og jeg fortrød med det samme, at jeg havde reddet hans røv tidligere i sæsonen, men man kan jo altid være bagklog - og samtidig ville jeg ikke synke ned på hans niveau og gøre det imod ham. Sådan er jeg bare ikke som person, fortæller Fie.

Du kan høre Lennys begrundelse for at vælge Nadja herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

I dag har Lenny og Fie det igen godt med hinanden, men hun har dog stadig ikke tilgivet ham.

- Lenny og jeg har det godt i dag. Jeg har ikke tilgivet ham, men han er stadig min bror, og vi har det godt, når vi ser hinanden ind imellem. Selvom han er et fjols, så ved han jeg altid vil være der, fortæller Fie.

Nadja havde lovet ikke at stille sig der

Efter det stod klart, at Jonas ikke måtte være med aftenens parceremoni, begyndte pigerne selvfølgelig at snakke, men Fie følte ikke, at hun var i fare inden ceremonien.

- Jeg forsøgte egentlig ikke så meget at få Nadja til at stille sig et andet sted. Nadja havde LOVET mig, hun ikke ville stå bag Lenny, fortæller Fie.

Hun fortæller samtidig om en episode fra parceremonien, som ikke kom med på TV her til aften.

- Nu ser man ikke det klip hvor Nadja prøver trøste mig nede på ceremonipladsen, hvor jeg beder hende om ikke at røre ved mig. Jeg var så rasende, og jeg følte bare at Jonas og Nadja havde vidst alt om det, fortæller Fie.

I dag har hun det godt med Nadja igen.

- Nadjas og mit forhold er også fint, faktisk rigtig godt. Vi har været på tur til Jylland sammen og hygger os bare generelt rigtig meget sammen. Så der er no hard feelings imellem os, fortæller Fie.

Se billeder fra årets Miss Paradise herunder

Miss Paradise 2018

Sponsoreret indhold