Paradise Hotel22. marts 2018

Lenny afslører sin top-3 over danske damer

Lenny har godt gang i pigerne på "Paradise Hotel", men hvem er egentlig i hans top-3 over danske damer?

På "Paradise Hotel" har Lenny både gang i Nadja og Tine for tiden, men det er nogle helt andre kvinder, man finder i hans top-3, hvis man spørger, hvem de bedste damer i Danmark er.

- Rikke fra "Paradise Hotel", Medina og min mor, fortæller Lenny, da SE og HØR spørger ham om, hvem de dejligste i Danmark er.

Men hvad er det, der gør, at Rikke Gøransson får den flotte førsteplads på hans top-3?

- Altså jeg synes, at Rikke er en smuk kvinde. Hun har en god udstråling og en fed attitude. Hun er en rigtig kvinde. Der er sgu ikke så meget der, fortæller Lenny.

Du kan se Lenny forklare sin top-3 i videoen i toppen af artiklen

Derudover har kokainskandaleramte Medina en plads på listen, og det samme har Lennys mor, men det kan faktisk godt være, at Lenny har måttet lave ændringer i sin top-3 efter sin hjemkomst til Danmark.

Her er han nemlig blevet kærester med Nadja.

Parret stod officielt frem som kærester ved premieren på "Paradise Hotel".

Du kan se, hvordan det så ud, da Lenny og Nadja stod frem som kærester i videoen herunder

Artiklen fortsætter under videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Går efter at vinde

Lenny er endnu en gang tilbage på "Paradise Hotel", men i modsætning til sidste år, så går han i år efter at gå hele vejen.

- Sidste år, der røg jeg jo på sådan en fucking lortemåde på grund af Philip, men nu er han der ikke, så nu tænker jeg, at nu kan jeg godt gå hele vejen, fortalte Lenny forud for optagelserne til årets sæson.

Den tatoverede Paradise-fyr har da også forberedt sig på opholdet.

- Jeg har nørdet Paradise for sygt de sidste to måneder. Har set et par af sæsonerne, og nogle af dem flere gange, fordi der er sådan nogle sindssyge twists, fortæller Lenny.

En ting er dog vigtigt for ham, hvis han skal overleve inde på hotellet.

- Jeg håber bare, at jeg får nok søvn derinde. For hvis jeg ikke får søvn, og jeg har drukket dagen før, så er det, at jeg ikke er så vågen. Og det var det, der skete sidst, fortæller Lenny.

Sponsoreret indhold