Paradise Hotel26. februar 2018

Lenny har scoret ny "Paradise"-babe

"Paradise Hotel"-veteranen Lenny Christensen har fundet kærligheden igen. Og denne gang er det en af de nye "Paradise"-babes, han har fået på krogen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lennynadja.jpg
 Foto: Thomas Laursen

"Paradise Hotel"-fyren Lenny Christensen er ikke længere single.

Han har nemlig fundet sammen med en af pigerne fra årets udgave af "Paradise Hotel".

Det nye kærestepar mødte hinanden under optagelserne til det populære program, der har premiere i morgen.

Det skriver Realityportalen.dk.

- Vi lagde ikke rigtig mærke til hinanden til at starte med, da jeg faktisk syntes, Nadja virkede lidt akavet. Men vi kyssede så allerede for sjov på min anden aften på hotellet, selvom vi ikke havde snakket sammen, fortæller Lenny til Realityportalen.dk.

Lenny og Nadja aftalte på et tidspunkt under deres ophold på hotellet, at de ikke skulle kysse med andre.

Til Realityportalen.dk fortæller Nadja, at hun aldrig ville være fundet sammen med Lenny, hvis de havde mødt hinanden hjemme i Danmark.

– Jeg ville normalt være bange for en type som Lenny, fordi han har så mange tatoveringer og går på en sjov måde. Han ser lidt hård ud, så jeg ville ikke have turdet at snakke med ham herhjemme. Vi havde derfor aldrig fundet sammen i byen i Danmark.

Se interview med Lenny i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Går efter at vinde

Lenny er endnu en gang tilbage på "Paradise Hotel", når programmet får premiere i morgen på TV3. I år går han dog efter at gå hele vejen.

- Sidste år, der røg jeg jo på sådan en fucking lortemåde på grund af Philip, men nu er han der ikke, så nu tænker jeg, at nu kan jeg godt gå hele vejen, siger Lenny.

Den tatoverede Paradise-fyr har da også forberedt sig på opholdet.

- Jeg har nørdet Paradise for sygt de sidste to måneder. Har set et par af sæsonerne, og nogle af dem flere gange, fordi der er sådan nogle sindssyge twists, fortæller Lenny.

En ting er dog vigtigt for ham, hvis han skal overleve inde på hotellet.

- Jeg håber bare, at jeg får nok søvn derinde. For hvis jeg ikke får søvn, og jeg har drukket dagen før, så er det, at jeg ikke er så vågen. Og det var det, der skete sidst, fortæller Lenny.

Den nye sæson af "Paradise Hotel" byder også på en anden gammel deltager. Fie Laursen tjekker nemlig endnu en gang ind på hotellet.

"Paradise Hotel" har premiere på TV3 tirsdag klokken 22.00.

Du kan se flere billeder af Lenny i galleriet herunder

Lenny fra "Paradise Hotel"

null

Sponsoreret indhold