Paradise Hotel 23. august 2018

Jeg vil have børn med Nadja

Endnu en "Paradise"-baby kan være på vej, hvis 2018-vinderen Lenny Pihl og Nadja Hansen kommer længere i deres forhold
Foto: Kaspar Wenstrup

Der er efterhånden kommet en del babyer ud af "Paradise Hotel", og snart kan det være, at der er endnu en på vej.

I et nyt blogindlæg fortæller Lenny Pihl, at han godt kunne se sig selv få børn sammen med kæresten Nadja.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ja. Jeg vil rigtig gerne have børn, men vi er begge et sted i vores liv, hvor det ikke kan lade sig gøre uden at lægge alt andet på hylden, fortæller Lenny i blogindlægget, hvor han svarer på spørgsmål om Nadja.

Den blonde "Paradise"-babe har svaret på det samme spørgsmål, og ud fra det kan man udlede, at selvom de godt kunne se sig selv få børn med hinanden, så kommer der til at gå nogle år endnu.

- Det kan da ikke udelukkes, meeen jeg er kun 21 år, så rolig, fortæller Nadja i blogindlægget.

Parret mødte hinanden i årets udgave af "Paradise Hotel", og selv om der igennem sæsonen var både op- og nedture, så sejrede kærligheden, da de kom hjem til Danmark.

Allerede inden årets sæson blev vist på TV, sprang de nemlig ud som kærester.

- Vi blev glade for hinanden på hotellet. Men vi blev først kærester, da vi kom til Danmark, fortalte Nadja, da der tidligere på året var premiere på "Paradise Hotel". Her fortalte de også, hvad de faldt for ved hinanden. - Hun er smuk, hun er flot, og hun er sød. Hun har alle mulige sjove sider. Jeg keder mig aldrig, når jeg er sammen med Nadja, fortalte Lenny. Tidligere på året kunne parret så afsløre, at de var flyttet sammen. - Lenny og jeg er flyttet sammen. Wuhuu! Vi har fået en dejlig lejlighed i Slagelse, som vi er super glade for. Det er en 80kvm taglejlighed med bjælker i loftet og med masser lys. Det er ikke særlig længe siden, at vi fik tilbudt den, hvor vi sagde ja med det samme, vi så den. Vi har boet her i ca. 1,5 uge nu, men vi mangler stadig lidt, inden vi er helt på plads, skrev Nadja på bloggen. Se Lenny og Nadja lege "Jeg har aldrig..." i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold