Lenny og Nadja flytter sammen

Lenny har scoret den nye \

Lenny har scoret den nye "Paradise Hotel"-babe Nadja.

Foto: Thomas Laursen

Kærligheden mellem Lenny Pihl og Nadja Hansen, der mødte hinanden i årets udgave af "Paradise Hotel", er stærkere end nogensinde.

Nu er parret flyttet sammen i en lejlighed i Slagelse. 

Det afslører Nadja på sin blog

- Lenny og jeg er flyttet sammen. Wuhuu! Vi har fået en dejlig lejlighed i Slagelse, som vi er super glade for. Det er en 80kvm taglejlighed med bjælker i loftet og med masser lys. Det er ikke særlig længe siden, at vi fik tilbudt den, hvor vi sagde ja med det samme, vi så den. Vi har boet her i ca. 1,5 uge nu, men vi mangler stadig lidt, inden vi er helt på plads, skriver Nadja på bloggen

Parret mødte hinanden i årets udgave af "Paradise Hotel", og selv om der igennem sæsonen var både op- og nedture, så sejrede kærligheden, da de kom hjem til Danmark. 

Allerede inden årets sæson blev vist på TV, sprang de nemlig ud som kærester. 

- Vi blev glade for hinanden på hotellet. Men vi blev først kærester, da vi kom til Danmark, fortalte Nadja, da der tidligere på året var premiere på "Paradise Hotel"
 
Her fortalte de også, hvad de faldt for ved hinanden. 
 
- Hun er smuk, hun er flot, og hun er sød. Hun har alle mulige sjove sider. Jeg keder mig aldrig, når jeg er sammen med Nadja, fortalte Lenny. 
 
 
Lenny og Nadja lærte hinanden ekstra godt at kende, da de legede SE og HØR's udgave af den klassiske leg "Jeg har aldrig...".
 
Det kan du se i videoen herunder

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close