Paradise Hotel17. juli 2018

Lenny og Nadja flytter sammen

"Paradise Hotel"-vinderen Lenny Pihl er flyttet sammen med kæresten Nadja
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lennynadja.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Kærligheden mellem Lenny Pihl og Nadja Hansen, der mødte hinanden i årets udgave af "Paradise Hotel", er stærkere end nogensinde.

Nu er parret flyttet sammen i en lejlighed i Slagelse.

Det afslører Nadja på sin blog.

- Lenny og jeg er flyttet sammen. Wuhuu! Vi har fået en dejlig lejlighed i Slagelse, som vi er super glade for. Det er en 80kvm taglejlighed med bjælker i loftet og med masser lys. Det er ikke særlig længe siden, at vi fik tilbudt den, hvor vi sagde ja med det samme, vi så den. Vi har boet her i ca. 1,5 uge nu, men vi mangler stadig lidt, inden vi er helt på plads, skriver Nadja på bloggen.

Parret mødte hinanden i årets udgave af "Paradise Hotel", og selv om der igennem sæsonen var både op- og nedture, så sejrede kærligheden, da de kom hjem til Danmark.

Allerede inden årets sæson blev vist på TV, sprang de nemlig ud som kærester.

- Vi blev glade for hinanden på hotellet. Men vi blev først kærester, da vi kom til Danmark, fortalte Nadja, da der tidligere på året var premiere på "Paradise Hotel". Her fortalte de også, hvad de faldt for ved hinanden. - Hun er smuk, hun er flot, og hun er sød. Hun har alle mulige sjove sider. Jeg keder mig aldrig, når jeg er sammen med Nadja, fortalte Lenny. Lenny endte som bekendt med at løbe med alle pengene i årets "Paradise Hotel", da han snød sin partner Tine i finalen. Lenny og Nadja lærte hinanden ekstra godt at kende, da de legede SE og HØR's udgave af den klassiske leg "Jeg har aldrig...". Det kan du se i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold