Paradise Hotel27. februar 2018

Irina bekræfter: Jeg er med i "Paradise Hotel"

Irina Babenko dukker op på "Paradise Hotel" i år

Den tidligere realitystjerne Irina Babenko vil i år være at finde på "Paradise Hotel".

Der har været rygter om hendes deltagelse i programmet siden december, men nu bekræfter hun selv, at hun dukker op i Mexico i løbet af sæsonen af "Paradise Hotel".

Hvad Irinas rolle bliver på hotellet, vil hun dog ikke ud med.

- Jeg kan ikke afsløre andet, end at jeg glæder mig sindssygt meget til at se med, fortalte Irina til SE og HØR, da hun i år dukkede op på den røde løber ved premieren på "Paradise Hotel".

På sin blog har Irina også forklaret nærmere om sin deltagelse, der nu fører hende tilbage i den realityverden, som hun sagde farvel til for et par år siden.

- Det føltes altså helt rigtigt at tage derned og jeg synes selv, at det var pretty godt gået af mig, da jeg var nede i Mexico, at jeg kunne holde det hemmeligt for alle, skriver Irina på bloggen.

Til SE og HØR fortæller Irina, at hun kommer til at følge med i hele sæsonen.

- Ja, jeg kommer til at se det fra første afsnit, fordi jeg synes, at det er et virkelig nice cast i år, fortæller Irina.

Du kan se interviewet med Irina fra den røde løber i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

"Paradise Hotel" har premiere i aften på TV3 klokken 22.00.

Vi kan forvente os en sæson med både nye og gamle ansigter. Blandt andet dukker Fie Laursen op i årets udgave af "Paradise Hotel", ligesom den yderst populære deltager Lenny fra sidste års udgave af programmet igen er at finde i Mexico.

Samtidig er det 10. år i træk, at Rikke Gøransson er vært på det populære realityprogram.

- Det er jo egentlig ret vanvittigt at tænke på, at man kom til Mexico som 20-årig, og var med i et realityprogram, og man syntes, at det var helt vildt fantastisk, og så ender med at være vært på det i 10 år. Nej, det havde jeg ikke forestillet mig, sagde Rikke, da SE og HØR mødte hende i Mexico forud for optagelserne til den nye sæson.

Se ALLE billederne fra premieren i galleriet herunder

Paradise Hotel-premiere 2018

Sponsoreret indhold