Paradise Hotel14. november 2017

10 år på "Paradise Hotel: Jeg har aldrig overvejet at stoppe

Rikke Gøransson er endnu en gang draget til Mexico for at være vært på "Paradise Hotel". SE og HØR har mødt hende forud for optagelserne af den nye sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171114_tsl_rikke_paradise_hotel_2018_0032.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Når "Paradise Hotel" starter optagelserne til sæson 14 i morgen, så er det 10. år i træk, at 31-årige Rikke Gøransson er vært på programmet.

SE og HØR mødte hende i Costa Careyes i Mexico forud for optagelserne.

Og den kønne TV-vært var glad for at være tilbage i landet, hvor hendes TV-karriere startede.

- Det er altid dejligt at komme til Mexico. Jeg føler jo, at jeg kommer hjem, fortæller Rikke til SE og HØR.

Faktisk synes hun, at det er sværere at forlade Mexico igen, når sæsonen færdigoptaget, end det er at rejse her til, når sæsonen går i gang.

- Det er faktisk rigtigt svært at forlade Mexico. Så det at komme herned, det er ikke svært. Der falder man lige ind i de faste rammer. Men det er altid svært at forlade det, så jeg er glad for, at jeg er tilbage, fortæller TV-værten.

For 11 år siden var Rikke Gøransson selv deltager i "Paradise Hotel", men havde man spurgt hende på det tidspunkt, så havde hun ikke regnet med, at hun bare et år efter sin deltagelse i programmet skulle blive vært for det hele.

- Det er jo egentlig ret vanvittigt at tænke på, at man kom til Mexico som 20-årig, og var med i et realityprogram, og man syntes, at det var helt vildt fantastisk, og så ender med at være vært på det i 10 år. Nej, det havde jeg ikke forestillet mig, siger Rikke.

Selvom hun altså nu har været vært på programmet i et helt årti, så ligger et farvel til programmet ikke i kortene lige foreløbigt.

- Jeg har aldrig overvejet at stoppe, konstaterer hun.

Du kan se et interview med Rikke Gøransson herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Rikke savner kæresten

Selvom man må sige, at Rikke efterhånden er vant til at være væk fra Danmark i forbindelse med sit arbejde som "Paradise Hotel"-vært, så er der dog en ting, som hun savner, når hun er afsted på optagelser i Mexico.

Kæresten Mads bliver nemlig hjemme i Danmark det meste af den tid, som Rikke er på optagelser i Mexico.

- Jeg savner Mads og min familie og min svigerfamilie, fortæller Rikke, når snakken falder på, hvad hun savner fra Danmark, når hun er afsted.

Heldigvis kan Rikke se frem til december, når kæresten kommer til Mexico for at besøge hende, og når optagelserne er slut kort før jul drager det forelskede par til New York, hvor de får ordnet de sidste julegaveindkøb, inden turen går hjem til Danmark igen.

Det er halvandet år siden, at Rikke Gøransson første gang kunne vise kæresten Mads frem på en rød løber. Og det var på det tidspunkt tydeligt, at hun var meget glad for den unge skuespiller.

- Mads er sjov, smuk, intelligent, talentfuld - jeg har endnu ikke fundet én eneste fejl ved ham, kvidrede den smukke værtinde til SE og HØR.

Parret mødtes på en bar, hvor Rikke gav Mads komplimenter for hans gode udseende. Siden fandt han hende på Instagram, og efterfølgende fandt parret sammen. "Paradise Hotel"-værten og skuespiller-kæresten flyttede sammen i juni 2016. Den nye sæson af "Paradise Hotel" får premiere til foråret på TV3. Du kan se flere billeder af Rikke Gøransson i galleriet herunder

Dejlige Rikke Gøransson

Sponsoreret indhold