Anna Due på date med popstjerne

Blogger og Paradise-baben Anna Due.

Blogger og Paradise-baben Anna Due.

(Foto: All Over Press)

Realitystjernen Anna Due var i fredags på date med popstjernen Søren Bregendal, der blandt andet var med i det nyligt slukkede Lighthouse X.

Det skriver Anna selv på sin blog.

Dog var det ikke romantisk date, men mere en date, hvor Anna skulle prøve at spise vegansk.

Søren har nemlig været veganer i mange år.

- Jeg var sammen med Søren for en måneds tid siden, hvor han kom ind på det at være veganer, da det jo er en kæmpe del af ham. Jeg blev ret nysgerrig, og faktisk også inspireret, så han inviterede mig ud – for han syntes helt sikkert, at jeg skulle prøve det, skriver Anna Due på bloggen.

Og selvom Anna altid har syntes, at salat var for kaniner, så blev hun positivt overrasket over den veganske menu.

- Jeg må indrømme, at jeg faktisk blev positivt overrasket, det var virkelig lækkert. Jeg fik serveret en pizza, og den smagte fantastisk, og jeg manglede ikke kød, faktisk så savnede jeg det slet ikke. Søren sad med en salat, som han selvfølgelig også syntes at jeg skulle smage, og den var på ingen måde tør, det var virkelig også godt, skriver Anna.

I blogindlægget, hvor Søren også får lov til at fortælle en masse om det at være veganer, kommer hun også ind på, hvordan hun lærte popstjernen at kende.

- Vi kender hinanden gennem en fælles bekendt. Vi har det sjovt sammen og falder godt i spænd. Han er en super sød og dejlig fyr, ham kan man kan man kun holde af! Han kommer snart til Aarhus – og jeg glæder mig til at se ham igen, man stresser helt af når man er i hans selskab.

Se flere billeder af Anna Due i galleriet herunder

Anna Dues bryster

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close