Paradise Hotel18. august 2016

Anna Due og Martin fik endelig holdt fælles fødselsdag for sønnen

Da Villian fyldte to år i sidste måned, kunne Anna ikke være med til at fejre sønnen hjemme hos Martin. Nu har de fået holdt en fælles fødselsdag for Villian i vuggestuen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-36071.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det gjorde ondt på Anna Due, da hun i sidste måned ikke havde mulighed for at være med til sønnens fødselsdag hjemme hos ekskæresten Martin.

Men det er fortid, for nu har det tidligere "Paradise Hotel"-par fået holdt en fælles fødselsdag for sønnen.

- I dag fik vi holdt en fødselsdag sammen, alle tre, plus resten af vuggestuebørnene inde på Villians stue. Det var så hyggeligt, og man kunne bare se hvor meget Villian nød det, og hvordan han stortrives, specielt når Martin og jeg er sammen med ham på samme tid, for vi leger og har det sjovt, skriver Anna Due på sin blog.

Og Anna har ikke andet end ros tilovers for ekskæresten Martin. Han havde nemlig bagt kage, som de havde med til fødselsdagen i vuggestuen.

- Martin har faktisk været meget kreativ, og han overraskede mig positivt, han kom nemlig til tiden i dag, og så havde han bagt både blåbærmuffins og en super lækker kage med masser af bær, skriver Anna på bloggen.

Men selvom det endte med at være en super god dag for dem alle tre, så er der stadig noget, der gør ondt på Anna.

Villian er nemlig i den alder, hvor den kun er farmand, der er god nok. Så når Martin er til stede, vil Villian ikke lege med Anna.

Du kan se billederne fra fødselsdagen på Annas blog her

Lige da Villian var blevet født var SE og HØR forbi hjemmet i Aarhus for at besøge det nybagte forældrepar.
Du kan se de søde billeder fra dengang i galleriet herunder

Anna Due og Martin med sønnen Villian

Sponsoreret indhold