Frederik om Olivia: Vi havde sex efter hjemkomsten

Foto: TV3 og Thomas Laursen

De nusser og pusler om hinanden inde på hotellet i Mexico, men foreløbig er det ikke blevet til rigtig sex mellem Frederik Jørgensen og Olivia Schønning, selv om hun i aftenes afsnit af "Paradise Hotel" lavede lidt fingerarbejde under lagnerne.

Men hvor der - ihvertfald foreløbig - mangler gedigen sex i Mexico, så har parret været sammen efter hjemkomsten til Danmark.

-Olivia og jeg har ses en enkelt gang lige efter vi kom hjem. Det var meget uskyldigt, og der var ingen følelser mellem os, - ihvertfald ikke for mit vedkommende. Jeg kan ikke snakke for hendes vegne. Det er ikke noget som kommer til at ske igen, siger Frederik til SE og HØR og bekræfter, at han og Olivia har haft sex efter hjemkomsten uden at de blev kærester af den grund.

Og som på hotellet var der også alkohol indblandet på den hjemlige sex-tur.

I aftenens afsnit måtte han "nøjes" med et håndjob, eller som Frederik selv udtrykte det "at få høvlet battet". 

- Det er lidt akavet at se sig selv gøre sådan nogle ting på TV, men jeg har fint nok med det. Min familie ved godt at jeg er en dreng som ikke pakker tingene ind, men derimod gør hvad jeg har lyst til, og det respekterer de. Mine venner kan ikke få armene ned. De elsker, når jeg kommer med episke kommentarer og laver noget . Jeg ønsker bare at levere et godt show for seerne. Det er trods alt det reality går ud på, fortæller Frederik 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close