Paradise Hotel4. maj 2016

Chok i "Paradise Hotel": Finale-festen aflyst

TV3 havde først planlagt at holde en stor finale-fest i Århus, men netop stedet er årsag til, at TV-stationen nu må aflyse finalefesten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-82572_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Et par gange har det knebet for TV3 at afholde de traditionsrige afslutningsfester for Robinson Ekspeditionen, og nu er turen så kommet til "Paradise Hotel"

TV-stationen havde først planlagt et brag af en finalefest på diskotek Noir Club i Århus, men bare en uge før har stationen valgt at aflyse hele balladen, der skulle hædre vinderen/vinderne og markere afslutningen på programmet.

Ifølge TV3 skyldes aflysningen, at alt for få af deltagerne havde tid, mulighed eller simpelthen lyst til at deltage i festlighederne i Århus.

Og netop valget af smilets by er en af årsagerne til den slappe tilmelding, erfarer SE og HØR.

Ud over jungletrommerne har vi spurgt en række deltagere om deres reaktion på, at festen nu er aflyst.

Frederik Jørgensen:

- Det er super ærgerligt, at finalefesten er aflyst Jeg havde glædet mig rigtig meget til den, men jeg kunne desværre ikke deltage, da lokationen blev Århus. Jeg arbejder fuldtid som Account Manager hos TDC erhverv, og sidder i København to gange om ugen onsdag og fredag. Det ville derfor ikke være muligt for mig at møde klokken 09:00 fredag morgen i København.

Kian Damsgaard:
-
Jeg synes, det er super øv at folk aflyser til finalefesten. Jeg var 100% selv dukket op og fejret sidste afsnit! Men det er vel ikke alle, der kan tage fri eller sådan noget. Nogle mennesker måtte aflyse, fordi de ikke har råd til at komme til Århus og bo på hotel der. Super ærgeligt.

Michelle Kusk:
- Jeg vil gerne se finalen med de mennesker, som betyder noget for mig. Og ingen af dem deltog, fordi det er i Århus.

Mathias With Jensen:
- Jeg synes, det fuldstændig latterligt. Jeg ville 100% have kommet. Det er respektløst af dem, som har aflyst

Sponsoreret indhold