Paradise Hotel18. august 2022

Folk undrer sig: Har "Paradise"-Nora og Bro gang i romance?

Det er ikke længe siden, at både sangeren Bro og “Paradise Hotel”-baben Nora Tveden Thomsen kunne byde singletilværelsen velkommen
Noget tyder på, at Bro og Nora i den grad nyder hinandens selskab.
Noget tyder på, at Bro og Nora i den grad nyder hinandens selskab.
 Foto: Søren Jul Lamberth / Dan Mariegaard

Er “Paradise”-Nora og sangeren Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, mon et nyt kendispar?

Efter de to har delt flere Instagram-stories, hvori de begge optræder, er folk på sociale medier i hvert fald ikke et øjeblik i tvivl om, at Nora og Bro er mere end blot bare venner.

Parret har dog på nuværende tidspunkt ikke afsløret, om der er noget om snakken. Og på sociale medier er forvirringen nu total, fordi det blot er ganske få uger siden, at Nora brød med sin nu ekskæreste, Andreas, som hun mødte under optagelserne til sidste sæson af “Paradise Hotel”, og som hun efter hjemkomsten flyttede sammen med i København.

Og noget lugter lidt af, at Nora muligvis kunne være yderst interessant for Bro, hendes historie taget i betragtning.

Sangeren har det nemlig med at omgive sig med kvindelige paradisoer. Og måske er Nora faktisk den fjerde “Paradise”-personlighed i rækken.

Det hele startede i 2018, hvor Bro gæstede “Paradise Hotel” for at optræde med hittet “Sydpå”. Her mødte han “Paradise”-godten Elina Dahl. De to dannede par i halvandet år og gik fra hinanden i slutningen af 2019.

Sidenhen faldt Jasmin Victoria, fra sæson 18 af “Paradise Hotel”, for Bros charme, og de to nåede i løbet af deres forhold både at gå fra hinanden og finde sammen igen – og desuden få deres helt egen realityserie, "Bro & Jasmin", på Discovery+ – inden forholdet i begyndelsen af sommeren kollapsede.

Herefter lå Bro ikke ligefrem på den lade side, og billederne af Jasmin på Instagram blev lynhurtigt erstattet af billeder af tidligere paradiso, Anna Seneca, som dog for få uger siden ganske forelsket viste sin nye kærlighed frem.

Om der er amoriner i luften mellem Nora Tveden Thomsen og Kevin “Bro” Andreasen er dog på nuværende tidspunkt usikkert.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra parret. De er på nuværende tidspunkt ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold