Kendte31. juli 2022

Se billedet: Anna Seneca viser ny fyr frem

Det er ikke længe siden, at den tidligere "Paradise Hotel"-stjerne delte, at hun havde fundet en ny kærlighed, og nu viser hun ham endelig frem
Anna Seneca til Vi Elsker 90érne 2022.
Anna Seneca til Vi Elsker 90érne 2022.
 Foto: Mikael Rieck

Der er kærlighed i luften hos den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Anna Seneca.

For ganske få dage siden delte "Paradise Hotel"-baben nemlig en story på sin Instagram, hvor hun fortalte, at hun var blevet ramt af en vaskeægte forelskelse, og nu er der igen kærlighed at opspore på hendes profil.

Denne gang viser det sig dog i form af et billede, eftersom hun nu har delt et opslag med sin nye fyr, som hun ellers har været meget hemmelighedsfuld omkring.

– Jeg har kendt ham i 6-7 år, hvor vi egentlig bare har været skide gode kammerater. Vi har altid haft en god vibe og minder utrolig meget om hinanden, skriver Anna Seneca i en besked til SE og HØR.

Billedet er blevet taget lørdag, hvor Anna Seneca sammen med tusindvis af andre var til Grøn Koncert i Næstved.

"Paradise"-stjernen afslører ikke, hvem den heldige fyr på billedet er, men hun skriver til SE og HØR, at de begge er fra Vestsjælland, og at de derfor har de mange fælles bekendtskaber.

I kommentarfeltet til opslaget, som i øvrigt også indeholder billeder af realitybaben Julie Bischoff, lader det da også til, at den nye fyr er godkendt hos Anna Senecas ekskæreste, Oliver Erngart.

– Omg, omg, omg, det er officielt. Endelig!, skriver han.

Hertil svarer Anna Seneca "Tam", hvilket igen fik ekskæresten til tasterne med kommentaren:

– Hahaha er bare glad på dine vegne, skriver Oliver Erngart.

Oliver Erngart og Anna Seneca gik fra hinanden tidligere på året, da det kom frem, at førstnævnte havde været utro. Sammen har de sønnen Mio.

Sponsoreret indhold