Paradise Hotel1. marts 2016

Fie Laursen kalder Amalie for morder

Bitchfighten er brudt ud i bloggerland, hvor Szigethys fire aborter har skabt ballade. Fie Laursen kalder Amalie for morder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/l1050868.jpg
 Dan Mariegaard

- Jeg gar ikke altid været imod aborter, da jeg synes, det er forkert at gøre, og jeg har altid sagt, at jeg ikke vil et fostes død på min sjæl. Derfor bliver jeg også ked af det inden i, når jeg læser, at Amalie har haft fire frivillige aborter, siden hun var 19 år. Jeg synes, det er SÅ forkert at tænke "fuck prævention", vi dræber bare barnet, hvis nu der skulle komme en smutter. Det er jo for fanden sådan, hun har tænkt, når hun har taget valget at dræbe sit foster.

Sådan begynder bloggeren Fie Laursen et voldsomt angreb på Paradise-kollegaen Amalie Szigethysin blog. Indlægget kommer i kølvandet på, at Amalie i går afslørede, at hun havde fået fire aborter - hun valgte at fortælle om det, fordi hun - med egne ord - ønsker at fjerne et tabu.

Men abort er ikke tabu, det er bare mord på hjælpeløse børn, mener Fie Laursen, og hun sender endnu en bredside afsted mod Amalie.

- Hvis man er gammel nok til at have ubeskyttet sex, er man også gammel nok til at tage barnets hånd og ikke liv.

- Et menneske er et menneske, lige meget hvor lille man er, skriver Fie Laursen, der lige nu gør, hvad hun kan for at blive gravid.

Hvad vil du spørge Fie Laursen om? Send dit spørgsmål herunder. Så svarer hun måske på det, når hun livechatter her på SH.dk i morgen, onsdag kl. 20-21.

Sponsoreret indhold