Paradise Hotel23. februar 2018

Fie er klar til at have sex på "Paradise Hotel"

Når Fie Laursen vender tilbage til "Paradise Hotel", er hun klar til at kaste sig ud i lagengymnastikkens ædle kunst

Når Fie Laursen vender tilbage til "Paradise Hotel", er det en mere voksen Fie, vi får at se i programmet.

Hun føler nemlig selv, at hun er blevet mere moden på de tre år, der er gået, siden hendes sidste deltagelse.

Det betyder også, at hun er klar til at have sex på hotellet.

- Altså sidst, jeg var med, der var jeg meget imod det. Der syntes jeg, at folk der havde sex derinde var klamme, men nu er jeg 21 år, og der er gået lang tid, og jeg har det sådan der, hvis jeg har lyst, så har jeg lyst. Altså jeg kunne godt forestille mig, at jeg har sex derinde, fortalte Fie Laursen, da SE og HØR mødte hende forud for optagelserne til årets "Paradise Hotel".

At hun har mange unge fans, der kan komme til at se hende have sex på TV, er heller ikke noget, der rører hende.

- Nej, for sex er noget af det mest naturlige, og jeg snakker allerede om det på min kanal, og jeg føler, at det er jo noget, de alle kommer til at gøre, siger realitystjernen.

Du kan se interviewet med Fie Laursen i videoen i toppen af artiklen

Fie vil lyve og manipulere

Fie Laursen er klar til at gå hele vejen til finalen, når hun vender tilbage på "Paradise Hotel".

- Jeg regner med at vinde, og hvis jeg ikke vinder, så er jeg med i juryen, fortæller Fie til SE og HØR.

Den 21-årige blogger er sikker på, at hun kan nå sit mål. Hun mener nemlig selv, at hun er blevet voksen, siden hun sidst var med.

- Jeg har faktisk ikke nogen tvivl på, at jeg kan gå så langt, fordi jeg er vokset så meget siden sidst. Sidst var jeg kun 18 år gammel og på badeferie, denne her gang er jeg der kun af taktiske årsager, fortæller Fie Laursen.

At være med i "Paradise Hotel" igen, mener Fie også kan give hende nogle personlige udfordringer, og så ved hun godt, hvad hun vil gøre for at nå finalen. Og der kan det være, at hun har nogle fordele med sig fra Danmark.

- Jeg tænker, at der er en udfordring i Paradise, og jeg har ikke nogen udfordringer derhjemme, der får jeg, hvad jeg peger på. Så jeg vil gerne se, hvor langt jeg kan nå ved at lyve og manipulere. Lave noget bitchedrama. Jeg vil gerne have, at der sker noget i mit liv, fortæller Fie.

Den unge blogger har flere gange proklameret, at det var slut med at lyve. Men i Mexico ved hun godt, at det ikke nødvendigvis hjælper at være ærlig, heller ikke selvom, hun tidligere har lovet at lade være med at lyve.

- Men jeg har det sådan her, at det her er et spil, så der får jeg muligheden for at kunne gøre det. Derhjemme kan jeg jo ikke gøre det. Og jeg synes det er sjovt at se, hvor langt jeg kan komme i det her, fordi man kommer jo ikke langt, hvis man er ærlig. Så der kan man godt lige rive min ærlighed over. Det her, det er et spil, så det er et sted, hvor det er acceptabelt at gøre det, fortæller Fie.

Du kan høre Fie tale om sin deltagelse i årets sæson af "Paradise Hotel" i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Vi kan forvente os en sæson med både nye og gamle ansigter, når "Paradise Hotel" i næste uge vender tilbage på TV3. Udover at Fie Laursen dukker op i årets udgave af "Paradise Hotel", så kommer også den yderst populære deltager Lenny fra sidste års udgave af programmet tilbage på hotellet.

Samtidig er det 10. år i træk, at Rikke Gøransson er vært på det populære realityprogram.

- Det er jo egentlig ret vanvittigt at tænke på, at man kom til Mexico som 20-årig, og var med i et realityprogram, og man syntes, at det var helt vildt fantastisk, og så ender med at være vært på det i 10 år. Nej, det havde jeg ikke forestillet mig, sagde Rikke, da SE og HØR mødte hende i Mexico forud for optagelserne til den nye sæson.

Den nye sæson af "Paradise Hotel" har premiere på TV3 den 27. februar klokken 22.00.

Du kan se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold